Ljubavni horoskop za petak , neko zapocinje vezu a nekome proslost treba da ostane iza njega.

Ljubavni horoskop za petak , neko zapocinje vezu a nekome proslost treba da ostane iza njega.

4. Oktobra 2024 0 By Luca

VAGA

Vagi se smeši bolji period u ljubavi. Ovog petka će dobiti potvrdu da je neko spreman da im pruži ljubav i podršku koju su dugo priželjkivali. Dan će biti ispunjen pozitivnom energijom i ljubavnim signalima, a srce im jasno pokazuje pravi put. Ako budu slušali svoje srce i ne dozvole da ih strahovi iz prošlosti ometaju, ljubavna sreća će biti njihova.

ŠKORPIJA

Škorpija je u ovom periodu u veoma dobrom raspoloženju, čak i ako trenutno nije u vezi. Iako ovaj petak možda neće doneti značajne emotivne promene, Škorpije uživaju u svojoj slobodi. Ispunjava ih osećaj samopouzdanja i sreće, što im omogućava da zrače pozitivnom energijom. Možda neće biti velikih ljubavnih preokreta, ali će se osećati mirno i zadovoljno.

STRELAC

Za Strelce je ovaj petak posebno značajan. Ljubav dolazi u njihov život na velika vrata, a sve o čemu su maštali sada može postati stvarnost. Ovaj dan im donosi šansu za novu ljubav, koja će uneti radost i svežinu u njihov život. Strelci su dugo čekali na ovaj trenutak, i sada, kad je konačno stigao, treba da se otvore i dozvole ljubavi da ih obuzme.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

JARAC

Jarac će ovog petka dobiti ono što već dugo priželjkuje. Posebno važnu ulogu ima jedan Rak u njihovom životu, i moguće je da će ovog dana konačno shvatiti koliko su im važni. Jarčevi su obično suzdržani kada je reč o emocijama, ali ovaj dan će ih podstaći da budu hrabriji i otvore svoje srce. Ljubavna sreća je pred njima, samo treba da joj dopuste da uđe u njihov život.

VODOLIJA

Vodolije su u izuzetno dobrom raspoloženju ovog petka, bez obzira na to da li su slobodne ili u vezi. Zvezde su u takvom položaju da Vodolije osećaju emotivnu stabilnost i sreću. Ovaj dan može doneti nova romantična iskustva, ali samo ako se odluče da se bore za ono što osećaju. Sreća u ljubavi nije nemoguća za one koji su spremni da rizikuju.

RIBE

Ribe, nažalost, ovog petka neće doživeti ispunjenje svojih ljubavnih želja. Iako će biti u iskušenju da se vraćaju u prošlost, moraju shvatiti da osoba koja im je nekada značila nije promenila svoje ponašanje. Nema smisla gajiti nade u promenu te osobe, jer to neće doneti sreću. Ribe treba da gledaju napred i otvore se za nove ljubavne prilike koje ih čekaju.


Ovaj petak donosi mnogim znakovima šanse za ljubavne promene, nove početke ili potvrdu emocija, dok će neki znakovi iskoristiti dan za introspektivu i razmišljanje o budućnosti. Zvezde su povoljne za one koji se usude da slede svoje srce i ne plaše se ljubavi.

Stranice: 1 2