Ova subota moze doneti nekome mnogo srece, pred Vagom je dan pun prilika.

Ova subota moze doneti nekome mnogo srece, pred Vagom je dan pun prilika.

5. Oktobra 2024 0 By Luca

OVAN

Subota će doneti trenutke unutrašnje borbe. Postupak bliske osobe koji vas razočara može vas navesti da preispitate odnose koje imate s tom osobom, ali istovremeno, ljubavni plan će vam pružiti utehu. Ako ste u vezi, partner će vas iznenaditi nekom pažnjom ili gestom ljubavi, koji će vam vratiti osmeh na lice. Ukoliko ste slobodni, danas se otvara prilika za upoznavanje nekoga ko će probuditi vašu strast. Danas je važno da balansirate emocije i da ne reagujete impulsivno.

BIK

Dan prepun izazova je pred vama. Poslovne obaveze neće teći glatko, a pojaviće se i nesporazumi s kolegama. Ovaj stres se može preneti i na vašu emotivnu vezu, pa su mogući sukobi s partnerom zbog sitnica. Najbolji način da izbegnete veće nesuglasice je da ostanete smireni i ne ulazite u rasprave. Na kraju dana, izdvojite vreme za sebe kako biste se opustili i resetovali.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BLIZANCI

Vaš bivši partner se sprema da se vrati u vaš život, ali ovo može izazvati mešavinu osećanja kod vas. Ukoliko je bilo nerešenih problema iz prošlosti, povratak te osobe može vas suočiti s njima. Ipak, bićete u prilici da započnete novi ljubavni ciklus, ukoliko osećate da je vreme da oprostite prošlost. Ne žurite, dajte sebi vremena da donosite mudre odluke o ovoj osobi.

RAK

Ovaj dan je kao stvoren za vas! Problemi će vas zaobići, a tokom celog dana pratiće vas srećne okolnosti. Na ljubavnom planu, slobodni Rakovi mogu očekivati susret s osobom koja će ih osvojiti svojom harizmom, dok će zauzeti uživati u harmoničnoj energiji sa svojim partnerom. Posao i finansije će teći bez većih izazova, a vi ćete biti ispunjeni osećajem zadovoljstva.

LAV

U poslednje vreme niste dovoljno uložili u svoje ciljeve, a danas vas svemir podseća da sreća prati hrabre. Nedostatak samopouzdanja vas je kočio, ali danas imate priliku da prepoznate svoje potencijale i da se aktivirate. Ako planirate neki poslovni poduhvat, iskoristite ovaj dan za planiranje i početak realizacije. Na emotivnom planu, partner vam može prirediti mali gest pažnje koji će vam pomoći da se osećate voljeno.

DEVICA

Danas će vam sve ići od ruke! Planete su vam naklonjene, pa ćete biti u stanju da ostvarite mnoge svoje ciljeve. Bilo da je reč o poslovnim izazovima, ličnim projektima ili ljubavi, danas imate snagu da postignete sve što želite. Danas je savršeno vreme da se borite za ono što vam je važno. Na ljubavnom planu, partner će biti otvoren za razgovor i razumevanje, pa iskoristite ovaj trenutak za jačanje veze.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2