Do kraja jeseni Ribe pronalaze unutrasnji mir a pred jarevima je izuzetno pozitivan period.

Do kraja jeseni Ribe pronalaze unutrasnji mir a pred jarevima je izuzetno pozitivan period.

6. Oktobra 2024 0 By Luca

VAGA

Vage, nažalost, period do kraja jeseni donosi emotivnu bol. Vaš partner će vas razočarati svojim postupkom, što će vam slomiti srce. Osećaćete veliku tugu i teško ćete moći da pređete preko toga. Biće potrebno vreme da se oporavite, ali imajte na umu da ćete iz ovog iskustva izaći snažniji i mudriji.


ŠKORPIJA

Škorpije, period do kraja jeseni donosi vam uspehe na mnogim poljima. Osećaćete se energičnije i motivisanije nego ikada, a rezultati vašeg truda će biti očigledni. Ovo je savršeno vreme za postizanje ciljeva i jačanje samopouzdanja. Uspeh na profesionalnom i emotivnom planu učiniće da zračite pozitivnom energijom.


STRELAC

Strelci, predstoji vam povratak osoba iz prošlosti koje su vam nekada nanele bol. Ove osobe će sada pokušati da se iskreno izvine i iskupiće se za svoje greške. Ovaj period će vam omogućiti da zatvorite stara poglavlja i pronađete mir sa prošlim događajima. Možda ćete imati priliku da obnovite neke odnose, ali uz oprez i jasne granice.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<


JARAC

Jarčevi, pred vama je izuzetno pozitivan period do kraja jeseni. Očekuje vas mali novčani dobitak koji će vam doneti olakšanje, ali najlepši trenuci biće vezani za ljubav. Vaša veza će procvetati, a oni koji su slobodni mogu očekivati susret s nekim posebnim. Ovo je vreme kada će ljubav biti u centru vašeg života, donoseći vam mnogo sreće i radosti.


VODOLIJA

Vodolije, period do kraja jeseni donosi vam ozbiljne izazove na poslu. Mogući su konflikti s kolegama ili nezadovoljstvo trenutnim poslom, što bi moglo dovesti do promene zaposlenja. Iako će ovo biti stresno, ovaj period će vam otvoriti oči i pokazati vam gde su vam potrebne promene. Na kraju, pronaći ćete put ka boljem zaposlenju i profesionalnom ispunjenju.


RIBE

Ribe, pred vama je period prepun prelepih trenutaka. Očekuju vas čuda u mnogim aspektima života. Konačno će vam se ostvariti dugoočekivane želje, a život će vam se ispuniti srećom. Bilo da se radi o ljubavi, poslu ili nekim drugim životnim aspektima, pred vama su dani ispunjeni zadovoljstvom i unutrašnjim mirom.

Stranice: 1 2