Energetski uticaj punog meseca 17 oktobra za sve znake zodijaka.

Energetski uticaj punog meseca 17 oktobra za sve znake zodijaka.

6. Oktobra 2024 0 By Luca

 

VAGA

Za Vage, pun mesec donosi osvetljenje vašeg identiteta i odnosa s drugima. Možete doživeti kulminaciju u ličnim ili partnerskim odnosima. Važno je da ostanete smireni i da ne donosite ishitrene odluke, već da sagledate stvari iz šire perspektive. Vaši lični ciljevi i potrebe sada dolaze u prvi plan.

ŠKORPIJA

Škorpije će biti pod uticajem punog meseca u svom unutrašnjem svetu. Ovo je period kada se vaša podsvest budi i kada možete imati jake snove ili intuicije. Možda ćete poželeti da se povučete i razmislite o prošlim iskustvima. Idealno je vreme za meditaciju i oslobađanje od negativnih obrazaca.

STRELAC

Pun mesec donosi Strelčevima intenzivne društvene aktivnosti. Možda ćete završiti neki projekat s prijateljima ili ćete preispitati svoje mesto u društvenim krugovima. Takođe, ovo je odličan trenutak za humanitarne aktivnosti ili podršku prijateljima koji su u potrebi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

JARAC

Jarčevi će osetiti pun mesec u polju karijere i društvenog statusa. Moguća su velika dešavanja na poslu, koja će zahtevati vašu pažnju. Možda ćete završiti važan projekat ili ćete konačno dobiti priznanje za svoj trud. Ovaj period može doneti promene u vašem profesionalnom životu.

VODOLIJA

Vodolije će biti pod uticajem punog meseca u polju učenja i putovanja. Moguće je da ćete završiti neki obrazovni kurs ili razmišljati o putovanjima. Ovaj period će vas naterati da sagledate svoja uverenja i filozofiju života. Možete doživeti emotivno otvaranje ka novim idejama i perspektivama.

RIBE

Ribe će doživeti snažne transformacije kroz pun mesec koji aktivira polje dubokih emocija, zajedničkih finansija i intime. Možete očekivati završetak nekih dugova ili finansijskih obaveza. Takođe, ovaj period donosi emocionalno čišćenje – vreme je da pustite sve što vas emotivno opterećuje.


Ovaj pun mesec donosi snažnu energiju završetaka i kulminacija. Iskoristite njegovu svetlost kako biste raščistili sve što vam više nije potrebno u životu i oslobodili prostor za nove početke.

Stranice: 1 2