Neko je zbog ljubavi spreman na sve!

Neko je zbog ljubavi spreman na sve!

6. Oktobra 2024 0 By Luca

OVAN

U ovom periodu osećate snažnu unutrašnju borbu između razuma i srca. Na ljubavnom planu, niste sigurni da li da slušate osećaje koji vas vode ka nekoj osobi, ili da ostanete racionalni i zadržite distancu. Ove dileme mogu izazvati stres, pa je ključno da razmislite šta zaista želite. Nemojte donositi ishitrene odluke; umesto toga, odvojite vreme za introspekciju. Takođe, možda vam nedeljni odmor može pomoći da sagledate sve jasnije i otkrijete šta vam srce zapravo govori.

BIK

Prošlost se vraća u vaš život, a osoba koja vas je nekada povredila sada pokušava da ponovo pridobije vaše poverenje i ljubav. Osećate se podeljeno – s jedne strane, postoji želja da obnovite vezu, ali s druge strane, postoji i strah da bi sve moglo ponovo krenuti po zlu. Važno je da ne donosite odluku iz trenutne slabosti. Razmislite o tome kako se osećate i koliko vam je važno da zaštitite svoje srce od mogućih novih razočaranja. Pre nego što date šansu toj osobi, procenite da li su njene namere iskrene.

BLIZANCI

Ljubavni problemi i nesigurnosti se polako smiruju, a stvari na ljubavnom polju dolaze na svoje. Ako ste u vezi, vaša veza će postati stabilnija, a komunikacija sa partnerom bolja nego ranije. Važno je da negujete ono što imate i ne dozvolite da male nesuglasice pokvare ono što ste izgradili. Ako ste slobodni, moguće je da ćete se neočekivano zbližiti sa nekim koga već poznajete, ali niste videli u romantičnom svetlu do sada.

RAK

Vaša emotivna snaga i odlučnost u ljubavi sada dolaze do izražaja. Veoma ste posvećeni osobi do koje vam je stalo, i ne postoji prepreka koju ne biste prešli za ljubav. Nedelja donosi priliku da jasno vidite da ste zaista voljeni i cenjeni. Važno je da nastavite da ulažete u vašu vezu, jer vaš partner oseća duboku povezanost sa vama. Ako ste slobodni, postoji osoba koja vas posmatra izdaleka i divi vam se, možda je vreme da primetite tu pažnju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

LAV

Ljubavni život Lavova ovog vikenda dolazi sa važnom porukom – nikada nije kasno za ljubav. Čak i ako trenutno ne ide sve po planu, to ne znači da će tako ostati. Venera vam donosi energiju romantike i mogućnosti obnove starih veza. Postoji jedan Jarac u vašem životu koji je spreman da učini sve da bi bio sa vama. Ova osoba vam pruža stabilnost i nežnost koju možda trenutno ne prepoznajete, ali bi vam mogla doneti dugoročno zadovoljstvo. Razmislite o ovoj vezi i šta ona zaista može značiti.

DEVICA

Za Device, naredni period donosi neočekivane obrate na polju ljubavi. Osoba koja vam je bliska, ali na koju niste gledali na romantičan način, mogla bi vam izjaviti ljubav. Ova izjava bi vas mogla iznenaditi, ali u isto vreme otvoriti vrata za nešto novo i uzbudljivo. Nemojte odmah odbacivati tu mogućnost. Ta osoba bi mogla doneti radost u vaš život i pokazati vam novu dimenziju ljubavi. Otvorite srce za neočekivane prilike i uživajte u onome što sledi.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2