Indisjki horoskop do 21 oktobra , Rakovima se savetuje da se fokusiraju na porodicne odnose.

Indisjki horoskop do 21 oktobra , Rakovima se savetuje da se fokusiraju na porodicne odnose.

7. Oktobra 2024 0 By Luca

Indijski horoskop, poznat i kao Vedski horoskop ili Džotiš, zasniva se na položaju planeta u trenutku rođenja i njihovom uticaju na našu sudbinu. U indijskoj astrologiji koristi se sideralni zodijak, koji se razlikuje od zapadnog, pa se mogu videti razlike u rasporedu znakova i njihovim uticajima.

Evo detaljnog indijskog horoskopa za sve znakove zodijaka do 21. oktobra:

Meša (Ovan – 14. april – 14. maj)

Do 21. oktobra, očekuje vas izazovan period kada je u pitanju vaša karijera. Moguće su prepreke i napetosti na poslu, ali ćete zahvaljujući svojoj odlučnosti i snazi uspeti da prevaziđete probleme. Ovo je vreme kada trebate obratiti pažnju na zdravlje, posebno na stres i mentalnu iscrpljenost. Ljubavni život će biti stabilan, ali mogući su nesporazumi s partnerom koji će zahtevati iskrenu komunikaciju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vrišabha (Bik – 15. maj – 14. jun)

Period do 21. oktobra donosi poboljšanja na finansijskom planu. Mogući su dobitci kroz poslove ili neočekivane izvore. Na ljubavnom planu, stvari će postati emotivnije, pa ćete osećati snažnu povezanost sa svojim partnerom. Slobodni Bikovi mogu upoznati nekoga ko će ih privući svojom stabilnošću i sigurnošću. Međutim, vodite računa o zdravlju, posebno probavnom sistemu.

Mithuna (Blizanci – 15. jun – 15. jul)

Ovaj period donosi veliku energiju i želju za promenama. Blizanci će osećati potrebu za avanturom i eksperimentisanjem, bilo da je reč o ljubavi ili poslu. Međutim, pazite da ne preterate s rizičnim potezima. U ljubavnom životu mogući su izazovi, ali ćete kroz iskrenu komunikaciju uspeti da rešite nesporazume. Finansije će biti stabilne, ali izbegavajte nepotrebne troškove.

Karka (Rak – 16. jul – 16. avgust)

Do 21. oktobra, Rakovima se savetuje da se fokusiraju na porodične odnose. Mogući su sukobi s bliskim osobama, ali ako budete strpljivi i otvoreni za razgovor, uspećete da rešite situacije. Na poslu će biti manje napetosti, ali ne očekujte veće promene. Ljubavni život će biti miran, ali se pazite emotivnih uspona i padova koji mogu izazvati nesigurnost.

Simha (Lav – 17. avgust – 16. septembar)

Lavovi će do 21. oktobra doživeti periode velikog uspeha na poslu. Ovo je vreme kada će vaši napori biti prepoznati, što može rezultirati unapređenjem ili povećanjem odgovornosti. Ljubavni život će biti dinamičan, ali pazite da ne postanete previše dominantni u vezi. Slobodni Lavovi mogu privući pažnju nekoga ko ih intrigira. Finansije će biti stabilne, ali pazite na dugoročne investicije.

Kanja (Devica – 17. septembar – 17. oktobar)

Ovaj period donosi Device u centar pažnje kada je u pitanju posao. Bićete prepoznati po svojoj organizovanosti i analitičkom pristupu, što će vam doneti prilike za napredak. Međutim, vodite računa o svom zdravlju, jer preterani rad može izazvati iscrpljenost. U ljubavi ćete osećati stabilnost i podršku od partnera, ali slobodne Device mogu osećati potrebu za više slobode pre nego što se obavežu.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2