Indisjki horoskop do 21 oktobra , Rakovima se savetuje da se fokusiraju na porodicne odnose.

Indisjki horoskop do 21 oktobra , Rakovima se savetuje da se fokusiraju na porodicne odnose.

7. Oktobra 2024 0 By Luca

Tula (Vaga – 18. oktobar – 16. novembar)

Do 21. oktobra, Vagama će se pružiti prilike za harmonizaciju odnosa, kako na poslu, tako i u ljubavnom životu. Ovo je period za balansiranje i traženje kompromisa. Na poslu će vas pratiti stabilnost, a moguće su i manje promene koje će pozitivno uticati na vašu poziciju. Ljubavni život će biti ispunjen romantikom, a slobodne Vage mogu upoznati nekoga s kim će se brzo zbližiti. Obratite pažnju na svoje finansije, jer je ovo vreme za štednju.

Vrishchika (Škorpija – 17. novembar – 16. decembar)

Ovaj period donosi Škorpijama duboke transformacije, posebno u emotivnim odnosima. Mogući su prelomni trenuci u ljubavi, gde ćete morati da odlučite da li želite da nastavite sa sadašnjim partnerom ili da krenete novim putem. Na poslu će biti napeto, ali vaša odlučnost i strpljenje će vam pomoći da prevaziđete izazove. Finansijska situacija će biti stabilna, ali se savetuje oprez s ulaganjima.

Dhanu (Strelac – 17. decembar – 14. januar)

Do 21. oktobra, Strelčevi će biti u fazi preispitivanja svojih ciljeva i životnih puteva. Ovaj period donosi potrebu za introspekcijom i planiranjem budućnosti. Na poslu će vas pratiti stabilnost, ali će biti trenutaka kada ćete morati da donesete važne odluke o svojoj karijeri. Ljubavni život će biti miran, ali slobodni Strelčevi mogu osećati potrebu za avanturama. Finansije će biti u usponu, ali se savetuje oprez s troškovima.

Makara (Jarac – 15. januar – 12. februar)

Ovaj period donosi Jarčevima stabilnost i prizemljenost. Na poslu ćete biti fokusirani i uspešni, ali budite oprezni s preuzimanjem previše odgovornosti. Ovo je vreme kada ćete morati da pronađete balans između posla i privatnog života. U ljubavnom životu očekuje vas stabilnost, ali pazite na komunikaciju s partnerom kako biste izbegli nesporazume. Finansijska situacija će se poboljšati, a mogući su i dodatni prihodi.

Kumbha (Vodolija – 13. februar – 13. mart)

Vodolije će do 21. oktobra biti u fazi kreativnosti i inovacija. Na poslu ćete osećati potrebu da se izrazite na nov i originalan način, što će vam doneti nove prilike. U ljubavnom životu očekuje vas stabilnost, ali se slobodne Vodolije mogu suočiti s izazovima u komunikaciji s potencijalnim partnerima. Obratite pažnju na finansije, jer je ovo vreme za planiranje i štednju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Mina (Ribe – 14. mart – 13. april)

Ovaj period donosi Ribama emotivne izazove, posebno u ljubavnim odnosima. Moguće je da ćete se suočiti s nesigurnostima i potrebom za dubljim povezivanjem s partnerom. Na poslu ćete osećati stabilnost, ali će biti trenutaka kada ćete morati da donesete važne odluke o budućim projektima. Finansijska situacija će biti stabilna, ali se savetuje da izbegavate nepotrebne rizike.


Ovo je period kada je važno slušati svoju intuiciju, balansirati između posla i privatnog života, i voditi računa o zdravlju. Svaki znak ima svoje izazove, ali sa strpljenjem i mudrim odlukama, svi će uspeti da prevaziđu prepreke do 21. oktobra.

Stranice: 1 2