Kada Venera uđe u znak Device 8. oktobra 2024. godine, energija ljubavi i odnosa će se promeniti i fokusirati na praktičnost, analizu, brigu i detalje.

Kada Venera uđe u znak Device 8. oktobra 2024. godine, energija ljubavi i odnosa će se promeniti i fokusirati na praktičnost, analizu, brigu i detalje.

8. Oktobra 2024 0 By Luca

Kada Venera uđe u znak Device 8. oktobra 2024. godine, energija ljubavi i odnosa će se promeniti i fokusirati na praktičnost, analizu, brigu i detalje. Venera, planeta ljubavi, lepote i zadovoljstva, u Devici postaje manje emotivna i strastvena, a više orijentisana na obaveze, dužnosti i stvaranje stabilnosti u vezama. Ovaj tranzit donosi racionalniji pristup ljubavi i naglasak na kvalitetu odnosa kroz svakodnevne, male geste pažnje. Evo kako ovaj tranzit utiče na svaki znak zodijaka:

Ovan

Za Ovna, Venera u Devici donosi fokus na zdravlje i svakodnevnu rutinu. Ovo je dobar period da poradite na organizaciji života i uvođenju zdravih navika. U ljubavi, biće naglasak na malim, ali važnim detaljima u odnosu. Vaša pažnja prema partneru će se ogledati kroz praktične akcije, a ne kroz velike romantične gestove.

Bik

Venera je vladar vašeg znaka, pa ovaj tranzit ima posebno jak uticaj. Venera u Devici donosi harmoniju u vašem ljubavnom životu, ali na praktičan način. Bićete fokusirani na stabilizaciju odnosa kroz zajednički rad na svakodnevnim obavezama. Ovo je vreme da se posvetite kući, porodici i pravljenju dugoročnih planova sa partnerom.

Blizanci

Ovaj tranzit naglašava porodične odnose i privatni život. Blizanci će se osećati nagnani da unesu red i sklad u svoje domove i odnose sa najbližima. U ljubavi, važno će biti pokazivanje ljubavi kroz brigu i podršku. Manji gestovi pažnje biće od velike važnosti.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Rak

Rakovi će u ovom periodu biti motivisani da poboljšaju komunikaciju sa partnerom. Venera u Devici donosi želju da se precizno izrazite i rešite sve nesporazume kroz razgovor. Ljubav će biti izražena kroz razumevanje i praktičnu pomoć, a ne kroz emocionalne ispade.

Lav

Venera u Devici donosi fokus na finansije i materijalnu sigurnost za Lavove. U ljubavnim vezama, Lavovi će biti motivisani da stvore stabilne temelje i praktično podrže svog partnera. Ovo je dobar period za zajedničko planiranje finansija i ulaganja u zajedničke projekte.

Devica

Kako Venera ulazi u vaš znak, Devica će biti u centru pažnje kada je reč o ljubavi. Vi ćete se osećati privlačnije i otvorenije za odnose. Vaša analitička priroda dolazi do izražaja, ali pazite da ne preterate sa kritikom prema partneru. Vreme je da uživate u pažnji i da posvetite vreme sebi i svom izgledu.

 

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2