Kada Venera uđe u znak Device 8. oktobra 2024. godine, energija ljubavi i odnosa će se promeniti i fokusirati na praktičnost, analizu, brigu i detalje.

Kada Venera uđe u znak Device 8. oktobra 2024. godine, energija ljubavi i odnosa će se promeniti i fokusirati na praktičnost, analizu, brigu i detalje.

8. Oktobra 2024 0 By Luca

 

Vaga

Venera je vladar vašeg znaka, ali u Devici donosi introspektivniji period za vas. Ovo je vreme kada ćete se povući i analizirati svoje emotivne potrebe. Možda ćete se fokusirati na stvari koje su vam dosad promicale i raditi na unutrašnjem balansu. Biće važno da napravite red u emotivnom životu pre nego što se posvetite spoljnim odnosima.

Škorpija

Venera u Devici donosi želju da svoje emocije podelite sa prijateljima i zajednicom. Ovo je period kada ćete se povezivati sa ljudima na intelektualnom i praktičnom nivou. Ljubavni odnosi će biti usmereni ka saradnji i zajedničkim projektima. Biće važno da delite slične vrednosti sa partnerom.

Strelac

Strelčevi će se tokom ovog tranzita fokusirati na karijeru i profesionalne odnose. Venera u Devici donosi prilike za profesionalne uspehe kroz pažnju na detalje i marljiv rad. U ljubavi, bićete orijentisani na dugoročne ciljeve i stabilnost. Praktične vrednosti i podrška će biti ključni u odnosima.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jarac

Venera u prijateljskom znaku Device donosi period u kojem ćete se fokusirati na učenje, putovanja i širenje vidika sa partnerom. Ovaj tranzit donosi priliku za produbljivanje odnosa kroz zajednička interesovanja i intelektualne podsticaje. Ljubav će se razvijati kroz zajednički rad na ciljevima.

Vodolija

Za Vodolije, ovaj tranzit donosi fokus na intimnost i duboke veze. Venera u Devici podstiče vas da se emocionalno otvorite i podelite svoje misli i osećanja sa partnerom. U ljubavi ćete želeti više stabilnosti, a praktična podrška partneru će biti od velikog značaja.

Ribe

Venera u vašem suprotnom znaku Device donosi fokus na partnerske odnose. Ribe će tokom ovog perioda biti motivisane da analiziraju svoje veze i unesu više stabilnosti i praktičnosti u svoje odnose. Ovo je vreme za rešavanje nesporazuma i postavljanje realnih ciljeva sa partnerom.


Opšti zaključak:

Venera u Devici donosi praktičan, analitičan pristup ljubavi i vezama. Svi znaci će osećati potrebu za stabilnošću, organizacijom i boljim razumevanjem u svojim odnosima. Emocije će biti izražene kroz konkretne akcije, a manje kroz velike romantične gestove.

Stranice: 1 2