Ovnu  DANI ZA EMOCIJE,Blizancima dolaze bolji dani…

Ovnu DANI ZA EMOCIJE,Blizancima dolaze bolji dani…

9. Oktobra 2024 0 By Luca

VAGA

Predstoje vam najlepši dani kada je ljubav u pitanju. Dugo ste patili, ali jedan Rak će vam u narednim danima otvoriti srce i pokazati koliko mu je stalo do vas. Uživajte u tim trenucima jer ste zaslužili da budete voljeni.

ŠKORPIJA

Vaša sudbina je povezana s jednim Lavom. Iako se možda trenutno udaljavate jedno od drugog, postoji nevidljiva sila koja vas uvek vraća zajedno. Ne obraćajte pažnju na mišljenja drugih, jer su vaša srca već donela odluku – vi i Lav ste suđeni jedno drugom.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

STRELAC

Ljubav ne može biti uništena ako je prava. Bez obzira da li ste trenutno sami ili u vezi, ovo je trenutak da verujete u sudbinu. Vi i osoba koju volite možda prolazite kroz izazove, ali to je samo način da shvatite koliko ste zapravo povezani.

JARAC

Polako odustajete od veze sa Strelcem. Iako vam je stalo do te osobe, jasno vam je da se ništa neće promeniti. On je izabrao drugačiji put, i u tom životu nema mesta za vas, barem ne u ljubavnom smislu. Prihvatite to i krenite dalje.

VODOLIJA

Nemojte bežati od emocija. Bez obzira na to šta drugi govore, fokusirajte se na lepe trenutke koje trenutno imate. Voljeni ste iskreno, ali deluje kao da toga niste svesni. Ovo je vaša prilika da se povežete sa svojim emocijama i uživate u ljubavi koja vam se nudi.

RIBE

Trenutno je važno da slušate svoje srce, a ne razum. Ako previše razmišljate, možda ćete propustiti priliku da ostvarite ono što zaista želite. Ljubav je sada na prvom mestu, i ako je to ono što vas ispunjava, pustite srce da vodi vaše odluke.

Stranice: 1 2