Rune sredinom oktobra za svaki znak zodijaka.

Rune sredinom oktobra za svaki znak zodijaka.

11. Oktobra 2024 0 By Luca

VAGA

Runa: Gebo
Gebo predstavlja dar, partnerstvo i balans. Sredinom oktobra, odnosi s drugima će biti u fokusu. Bilo da je reč o poslovnim partnerstvima ili ljubavnim vezama, ravnoteža i međusobno davanje biće ključ uspeha.

ŠKORPIJA

Runa: Hagalaz
Hagalaz je runa transformacije i neočekivanih promena. Ova runa upozorava na moguće izazove sredinom oktobra, ali donosi i priliku za oslobađanje od starih obrazaca. Važno je da prihvatite promene i da iz njih izvučete pouke.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

STRELAC

Runa: Raido
Raido simbolizuje putovanje i promenu. Sredinom oktobra vas očekuje neki oblik fizičkog ili duhovnog putovanja. Ova runa nosi energiju kretanja napred, bilo da je reč o promenama u karijeri ili ljubavi.

JARAC

Runa: Eihwaz
Eihwaz je runa stabilnosti i zaštite. Sredinom oktobra, suočićete se sa izazovima, ali ćete biti u stanju da ih prevaziđete zahvaljujući svojoj istrajnosti. Ova runa vas podseća da se ne bojite prepreka jer su one deo vašeg puta ka uspehu.

VODOLIJA

Runa: Perthro
Perthro simbolizuje tajne i sudbinu. Očekujte neočekivane događaje sredinom oktobra, koji mogu otkriti skrivene aspekte vaše sudbine. Ova runa vas podstiče da slušate svoju intuiciju i pratite znakove koje vam život pruža.

RIBE

Runa: Laguz
Laguz je runa vode, intuicije i emocija. Sredina oktobra će biti emotivno intenzivna za vas. Osećaćete duboku povezanost sa svojom unutrašnjom prirodom i intuicijom, što će vam pomoći da se bolje nosite sa svim emotivnim izazovima.

Svaka runa nosi specifičnu energiju i savete za sredinu meseca, pa je važno da osluškujete signale koje vam daju i delujete u skladu s njima.

Stranice: 1 2