Od 14 do 21 oktobra dolaze promene koje stizu u prvo vreme za neke znake zodijaka.

Od 14 do 21 oktobra dolaze promene koje stizu u prvo vreme za neke znake zodijaka.

12. Oktobra 2024 0 By Luca

OVAN (21. mart – 19. april)

Pred vama su dani sreće i ispunjenja želja. Konačno dolazi ono što ste dugo čekali. Ovaj vikend će vam doneti preokrete na bolje, posebno u ljubavi. Važno je da ostanete pozitivni i otvoreni za promene koje će vam omogućiti da postignete ono što vam je važno. Očekujte ispunjenje emotivnih želja koje će vam doneti mir i radost.

BIK (20. april – 20. maj)

Za Bika sledi period velike sreće. Osećaćete se ispunjeno jer će vam se ostvariti ono što već duže vreme priželjkujete. Posebno na ljubavnom planu, važno je da slušate svoje srce i sledite svoje instinkte. Uspeh na poslu dolazi kao rezultat vašeg truda, pa se pripremite za nagrade i priznanja koja ste zaslužili kroz marljiv rad.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BLIZANCI (21. maj – 20. jun)

Blizanci bi trebalo da se fokusiraju na svoje potrebe i želje u narednim danima. Sada je pravo vreme da sebi pružite ono što zaslužujete. Na ljubavnom planu, očekujte da jedan Lav pokaže svoje emocije i dokaže vam da mu je stalo. Ovaj period je odličan za introspekciju i osluškivanje sopstvenih osećanja.

RAK (21. jun – 22. jul)

Rakove očekuje ljubav o kojoj su maštali čitav život. U narednoj sedmici moguće je da upoznate osobu koja je spremna da se bori za vas i vaš odnos. Sledite svoje srce i dozvolite sebi da verujete u ljubav koja dolazi. Ostvarićete velike emotivne želje, a pred vama su dani ispunjeni romantikom i nežnošću.

LAV (23. jul – 22. avgust)

Lavu sledi ostvarenje snova. Sledeća sedmica donosi priliku da vratite jednu osobu iz prošlosti u svoj život. Iako ovo možda nije najlakša odluka, važno je da temeljno razmislite o tome šta zaista želite i da ne žurite sa odlukama. Ljubav će biti u fokusu, ali pazite da donosite odluke koje su u skladu sa vašim dugoročnim željama.

DEVICA (23. avgust – 22. septembar)

Pred Devicama je srećan period, posebno na polju posla. U sledećoj sedmici donosićete velike odluke koje će vam omogućiti da napredujete i promenite mnoge stvari u svom životu. Ovo je vaša šansa da se pokažete i iskoristite prilike koje vam se nude. Budite hrabri i uvereni u svoje sposobnosti, jer će vas trud dovesti do velikog uspeha.


 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2