Ovim znacim a se varacju bivse ljubavi u zivot.

Ovim znacim a se varacju bivse ljubavi u zivot.

12. Oktobra 2024 0 By Luca

Strelac (Sagittarius)

Strelci su poznati po svom avanturističkom duhu, slobodoljublju i težnji za nezavisnošću. Njihove veze često zavise od osećaja slobode, a kad se osete zarobljenim ili emotivno gušenim, skloni su da prekinu odnos kako bi povratili svoju samostalnost. Međutim, kada je reč o povratku bivše ljubavi, Strelci mogu osetiti nostalgiju za prošlošću ako veza nije bila previše ograničavajuća i ako je bivši partner pružao dovoljno prostora za njihov razvoj.

U narednom periodu, moguće je da se neka stara ljubavna priča ponovo aktivira. Planete ukazuju na to da bi Strelac mogao da se seti bivšeg partnera sa kojim je delio zajedničke vrednosti i strast prema životu. Ukoliko je do raskida došlo zbog udaljenosti ili nesporazuma, sada postoji šansa da se ti nesporazumi razjasne. Ključ za uspešan povratak leži u tome da oba partnera budu spremna da rade na svojoj komunikaciji i prihvatanju međusobnih razlika. Strelci će biti otvoreni za razgovore i iskrene emocije, pod uslovom da osete da neće izgubiti svoju slobodu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Škorpija (Scorpio)

Škorpije su duboke, intenzivne i često posvećene u ljubavnim vezama. Kada se odluče za nekoga, daju se u potpunosti. Međutim, zbog njihove prirode da kriju svoje ranjivosti, raskidi sa Škorpijom su često dramatični i obeleženi jakim emocijama. Ako je do raskida došlo zbog izdaje ili gubitka poverenja, povratak bivše ljubavi može biti izazovan jer Škorpije teško opraštaju. Međutim, ako su osećaji još uvek prisutni i ako osećaju da postoji mogućnost obnove poverenja, Škorpije su spremne da daju drugu šansu.

U narednom periodu, retrogradni uticaji planeta mogu probuditi osećaj nostalgije kod Škorpije. Ako im se bivši partner obrati, Škorpija će detaljno analizirati prošle događaje i razmisliti da li je taj povratak vredan emocionalne investicije. Ključ za povratak je otvorenost i iskrenost – bivši partner mora pokazati da je naučio iz grešaka i da je spreman da obnovi vezu sa dubljom posvećenošću. Škorpije, ukoliko poveruju da je promena istinska, mogu ponovo otkriti strast sa bivšim partnerom, ali samo ako osete da su sada oboje na istom nivou emocionalne zrelosti.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2