Astroloska zbivanja do kraja oktobra za sve zodijake .

Astroloska zbivanja do kraja oktobra za sve zodijake .

13. Oktobra 2024 0 By Luca

OVAN (21. mart – 19. april)
Oktobar donosi mnogo dinamične energije za Ovnove. Mars, vaš vladajući planet, ulazi u vaš sektor odnosa, pa ćete osećati potrebu da dublje istražite veze s bliskim osobama. Ovo je period kada će ljubavni život postati intenzivniji, a odnosi s partnerom mogu postati strastveniji, ali i izazovniji. Ključna reč za ovaj mesec je kompromis. U karijeri, moguće su nove prilike, posebno krajem meseca.

BIK (20. april – 20. maj)
Bikovi će osećati tenziju u ljubavnim vezama zbog ulaska Venere u vaše polje odnosa. Partner može pokazivati sumnje ili nesigurnosti, što će vas prisiliti na dublji razgovor o osećanjima. Na finansijskom planu, moguće su oscilacije – budite oprezni sa troškovima, jer će se pojaviti neplanirani izdaci. U drugoj polovini meseca stvari će se stabilizovati.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

BLIZANCI (21. maj – 20. jun)
Oktobar vam donosi priliku da se ponovo povežete s nekim iz prošlosti. Merkur, vaša vladajuća planeta, povoljno aspektuje vašu kuću komunikacije, pa je ovo idealno vreme za rešavanje starih nesporazuma. Ljubavni odnosi postaju stabilniji, a slobodni Blizanci imaju šansu da uđu u novu vezu krajem meseca. Na poslu vas očekuje nekoliko izazova, ali uz dobru organizaciju, sve će teći po planu.

RAK (21. jun – 22. jul)
Rakovi će osećati snažnu potrebu da zaštite svoju emotivnu sigurnost. Oktobar donosi izazove u porodici ili s bliskim osobama. Ovo je mesec kada će biti važno da postavite jasne granice i zaštitite svoje emocije. Na poslu, moguće su promene, posebno u drugoj polovini meseca. Finansije se stabilizuju, ali izbegavajte rizične investicije.

LAV (23. jul – 22. avgust)
Oktobar će za Lavove biti mesec kreativnosti i strasti. Venera u vašem sektoru zabave donosi vam ljubavne prilike i mogućnost za romantične avanture. Ako ste u vezi, očekujte obnavljanje strasti i bolje razumevanje sa partnerom. Na poslovnom planu, moguće su nove prilike, ali budite spremni da preuzmete inicijativu. Krajem meseca dolazi priliv energije koji će vas motivisati da postignete svoje ciljeve.

DEVICA (23. avgust – 22. septembar)
Device će se tokom oktobra fokusirati na porodicu i dom. Ovo je period kada ćete želeti da provedete više vremena sa najmilijima i da rešite neka porodična pitanja. Ljubavni život će biti mirniji, ali stabilniji. Slobodne Device mogu očekivati susret sa osobom koja će vas emotivno dotaknuti. Na poslu će biti puno obaveza, ali kraj meseca donosi olakšanje i priliku za napredak.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2