Astroloska zbivanja do kraja oktobra za sve zodijake .

Astroloska zbivanja do kraja oktobra za sve zodijake .

13. Oktobra 2024 0 By Luca

VAGA (23. septembar – 22. oktobar)
Oktobar je mesec u kojem Vage trebaju preispitati svoje prioritete u ljubavi. Sa Merkurom u vašem znaku, komunikacija će biti ključna, pa je ovo savršen trenutak da otvoreno razgovarate sa partnerom o onome što vas muči. Ako ste slobodni, biće prilike za flert i nove romanse, posebno tokom druge polovine meseca. Na poslu, biće potrebno da se fokusirate na detalje kako biste izbegli greške.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

ŠKORPIJA (23. oktobar – 21. novembar)
Oktobar donosi Škorpijama mnogo unutrašnjih promena. Kako se približava sezona Škorpije, osetićete snažnu potrebu da preispitate svoj život i svoje odnose. Emocionalna dubina će biti izražena, pa će mnoge Škorpije tokom ovog perioda razmišljati o prošlim ljubavima ili o budućim pravcima u vezi. Na poslu, moguće su promene i nove odgovornosti, ali će vam intuicija pomoći da donesete prave odluke.

STRELAC (22. novembar – 21. decembar)
Strelčevi će tokom oktobra biti puni energije i optimizma. Ljubavni život donosi nove avanture i priliku za emocionalni rast. Ako ste slobodni, možete očekivati neočekivani susret koji će probuditi vaše interesovanje. U vezi, odnos sa partnerom postaje opušteniji i zabavniji. Na poslu, prilike će se ukazati, ali budite pažljivi pri donošenju važnih odluka.

JARAC (22. decembar – 19. januar)
Jarčevi će se tokom oktobra suočiti sa izazovima na poslu. Ovo je period kada će biti važno da ostanete fokusirani i disciplinovani, jer ćete dobiti priliku za napredak ili novi projekat. Ljubavni život može biti turbulentan zbog nesporazuma s partnerom. Slobodni Jarčevi će se baviti unutrašnjim preispitivanjem i odlučivanjem o tome šta zaista žele u ljubavi.

VODOLIJA (20. januar – 18. februar)
Vodolije će osećati potrebu za slobodom i nezavisnošću tokom oktobra. Ovo je vreme kada ćete želeti da se oslobodite ograničenja i da istražite nove horizonte. U ljubavi, mogući su neočekivani obrti, ali ćete imati priliku da se povežete sa osobom koja deli vaše vizije. Na poslu, dolaze promene koje će vas naterati da se prilagodite, ali će dugoročno doneti pozitivne rezultate.

RIBE (19. februar – 20. mart)
Ribe će se tokom oktobra suočiti s dubokim emotivnim izazovima. Vaša intuicija će biti izoštrena, ali ćete osećati potrebu da se povučete u sebe kako biste razjasnili svoje emocije. U ljubavi, mogući su važni razgovori sa partnerom, dok slobodne Ribe mogu ući u dubok emotivni odnos. Na poslu, biće potrebno da se fokusirate na završavanje starih projekata pre nego što preuzmete nove obaveze.


Oktobar donosi mnogo dinamike i promena za sve znakove, a ključ uspeha leži u balansiranju između ličnih potreba i odnosa s drugima.

Stranice: 1 2