Pun Mesec u Ovnu donosi odlučnost i potrebu za preduzimanjem akcije, ali je važno da balansirate svoje reakcije kako biste izbegli impulsivne poteze.

Pun Mesec u Ovnu donosi odlučnost i potrebu za preduzimanjem akcije, ali je važno da balansirate svoje reakcije kako biste izbegli impulsivne poteze.

14. Oktobra 2024 0 By Luca

VAGA (23. septembar – 22. oktobar)

Ljubav: Pun Mesec osvetljava vaša partnerstva i odnose. Moguće su tenzije u vezi ako vi ili vaš partner niste iskreni o svojim osećanjima. Ovo je vreme za donošenje važnih odluka o vašem ljubavnom životu.
Posao: Profesionalno, fokusirajte se na saradnju sa drugima. Mogući su nesporazumi sa kolegama, pa obratite pažnju na komunikaciju.
Zdravlje: Balansiranje između posla i privatnog života je ključno za očuvanje zdravlja.


ŠKORPIJA (23. oktobar – 21. novembar)

Ljubav: Ovaj pun Mesec donosi promene u vašoj rutini i svakodnevnom životu. Možda ćete želeti da unesete više strasti u vašu vezu, ali budite oprezni da ne forsirate stvari.
Posao: Profesionalno, ovo je vreme kada ćete želeti da se rešite starih zadataka. Pazite da ne preuzimate previše obaveza odjednom.
Zdravlje: Fizička aktivnost vam može pomoći da oslobodite nakupljeni stres.


STRELAC (22. novembar – 21. decembar)

Ljubav: Pun Mesec budi vašu romantičnu stranu i donosi mogućnosti za nova ljubavna iskustva. Ako ste u vezi, ovo je trenutak da osvežite odnos sa partnerom. Slobodni Strelčevi mogu doživeti strastvene susrete.
Posao: Kreativnost je na visokom nivou. Iskoristite ovaj period da razvijete nove projekte i ideje. Nemojte se plašiti da izađete iz zone komfora.
Zdravlje: Važno je da se dovoljno krećete kako biste održali dobru energiju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<


JARAC (22. decembar – 19. januar)

Ljubav: Porodične i kućne obaveze dolaze u fokus. Možda ćete osećati napetost između ličnih želja i potreba članova porodice. Ključ je u strpljenju i kompromisu.
Posao: Profesionalno, fokusirajte se na dugoročne projekte i obaveze. Ovaj period može doneti prilike za unapređenje ili rešavanje starijih problema na poslu.
Zdravlje: Obratite pažnju na stres i pronađite načine da se opustite.


VODOLIJA (20. januar – 18. februar)

Ljubav: Pun Mesec vam donosi priliku da unapredite komunikaciju sa partnerom. Ako imate nesuglasica, sada je pravo vreme da rešite stvari kroz otvoren dijalog. Slobodne Vodolije mogu upoznati nekoga kroz intelektualne ili društvene aktivnosti.
Posao: Bićete izuzetno zauzeti na poslu. Moguće je da ćete morati da radite na nekoliko projekata odjednom, ali pazite da ne preopteretite sebe.
Zdravlje: Mentalna stimulacija je važna, ali ne zaboravite da se odmarate i balansirate između rada i slobodnog vremena.


RIBE (19. februar – 20. mart)

Ljubav: Ribe će se osećati sigurnije u svojim emocijama. Ovo je dobar period za donošenje važnih odluka u vezi ili razmišljanje o vašim vrednostima. Slobodne Ribe mogu privući osobu koja deli njihove duhovne interese.
Posao: Finansije dolaze u fokus. Mogući su razgovori o povećanju prihoda ili prilike za ulaganje. Budite pažljivi sa novčanim odlukama.
Zdravlje: Važno je da se dovoljno odmarate i brinete o svom emocionalnom zdravlju.

Stranice: 1 2