Tarot horoskop za period od 15. do 31. oktobra donosi energiju promena i suočavanja sa prošlošću.

Tarot horoskop za period od 15. do 31. oktobra donosi energiju promena i suočavanja sa prošlošću.

15. Oktobra 2024 0 By Luca

Tarot horoskop za period od 15. do 31. oktobra donosi energiju promena i suočavanja sa prošlošću, ali i priliku za nove početke. U nastavku su detaljni tarot saveti za svaki znak u ovom periodu:


Ovan (21. mart – 19. april)

Karta: Kočija
Ova karta označava kontrolu, snagu volje i uspeh kroz odlučnost. U ovom periodu ćete preuzeti kontrolu nad situacijama u svom životu. Ako ste se suočavali s izazovima, sada je vreme da preduzmete odlučne korake prema cilju. Na polju ljubavi, moguća su putovanja ili promena dinamike u vezi. Na poslu, vaš napor će doneti rezultate – samo budite istrajni.

Savjet: Držite fokus na svom cilju i ne dozvolite da vas išta ometa.


Bik (20. april – 20. maj)

Karta: Ljubavnici
Ova karta naglašava ljubavne odluke i harmoniju. Od 15. do 31. oktobra, fokus će biti na vašim emotivnim vezama. Možda ćete morati da donesete važnu odluku u vezi, bilo da je reč o jačanju ili prekidu odnosa. Važno je da slušate svoje srce i budete iskreni prema sebi i drugima. Na poslu, moguća su partnerstva koja će doneti uspeh.

Savjet: Slušajte svoje srce i preduzmite akcije koje vode ka harmoniji.


Blizanci (21. maj – 20. jun)

Karta: Kralj mačeva
Kralj mačeva donosi jasnost i intelektualnu oštrinu. U ovom periodu, bićete suočeni sa situacijama koje zahtevaju hladnokrvnost i logiku. Na poslu, vaša sposobnost da razmišljate objektivno i brzo donosite odluke biće ključna. U ljubavi, moguće su ozbiljne diskusije koje će razjasniti nejasnoće.

Savjet: Ne bojte se da donesete odluke zasnovane na razumu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<


Rak (21. jun – 22. jul)

Karta: Mjesec
Mjesec simbolizuje iluzije, intuiciju i tajne. U ovom periodu može doći do unutrašnjih previranja i nesigurnosti. Moguće je da ćete se suočiti sa emotivnim dilemama i zbunjujućim situacijama. Verujte svojoj intuiciji, ali budite oprezni da ne donosite ishitrene zaključke. Na ljubavnom planu, moguće su skrivene emocije ili nejasne situacije koje će izaći na videlo.

Savjet: Slijedite svoju intuiciju, ali ostanite oprezni.


Lav (23. jul – 22. avgust)

Karta: Sunce
Sunce donosi sreću, radost i jasnoću. U ovom periodu ćete osećati nalet pozitivne energije, a mnogi Lavovi će doživeti lične i profesionalne uspehe. Na polju ljubavi, očekuju vas trenuci sreće i bliskosti sa partnerom. Oni koji su slobodni mogu očekivati nove prilike za ljubav. Na poslu, vaša kreativnost i harizma će vas staviti u centar pažnje.

Savjet: Iskoristite ovaj period da sijate i delite svoju sreću sa drugima.


Djevica (23. avgust – 22. septembar)

Karta: Pustinjak
Ova karta simbolizuje introspekciju i mudrost. U ovom periodu možete osećati potrebu da se povučete iz društva i posvetite sebi. Potrebno je da dublje razmislite o svom životu, postignućima i budućim ciljevima. Na ljubavnom planu, moguće je da ćete tražiti dublje emocionalne veze. Na poslu, uzmite vremena da organizujete svoje prioritete.

Savjet: Pronađite vreme za introspekciju i razmislite o svojim prioritetima.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2