Tarot horoskop za period od 15. do 31. oktobra donosi energiju promena i suočavanja sa prošlošću.

Tarot horoskop za period od 15. do 31. oktobra donosi energiju promena i suočavanja sa prošlošću.

15. Oktobra 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Karta: Pravda
Ova karta simbolizuje balans, pravdu i donošenje ispravnih odluka. U ovom periodu ćete biti suočeni sa situacijama koje zahtevaju objektivnost. Na poslu, možda će biti potrebno da donesete teške odluke, ali one će dugoročno doneti uspeh. U ljubavi, razgovori o jednakosti i pravdi u vezi će biti ključni za uspostavljanje harmonije.

Savjet: Držite se istine i težite balansu u svim aspektima života.


Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Karta: Smrt
Iako karta Smrt često izaziva strah, ona simbolizuje transformaciju i novi početak. U ovom periodu, mnogi Škorpioni će se suočiti sa promenama u životu – bilo da je to završetak jednog ciklusa ili početak novog. Ova karta naglašava potrebu da se oslobodite prošlosti i krenete napred sa novom energijom. Na ljubavnom planu, očekuju se značajne promene koje će voditi ka emocionalnom rastu.

Savjet: Prihvatite promene i ne bojte se novih početaka.


Strijelac (22. novembar – 21. decembar)

Karta: Točak sreće
Točak sreće simbolizuje sudbinu i cikluse života. U ovom periodu ćete osećati promene sudbine i prilike koje će vam doneti sreću i napredak. Na poslu, očekujte povoljne promene koje će vam otvoriti vrata ka novim prilikama. U ljubavi, moguće su iznenadne promene – bilo da se radi o novim vezama ili razvoju postojećih odnosa.

Savjet: Prihvatite sudbinske promene i budite spremni na neočekivane prilike.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<


Jarac (22. decembar – 19. januar)

Karta: Đavo
Đavo simbolizuje iskušenja, ograničenja i unutrašnje konflikte. U ovom periodu možete se suočiti sa izazovima koji vas ograničavaju ili iskušavaju. Možda će biti potrebno da se oslobodite nekih loših navika ili odnosa koji vas koče. Na ljubavnom planu, pazite na posesivnost ili zavisnost u vezama.

Savjet: Prepoznajte svoje slabosti i radite na oslobađanju od ograničenja.


Vodolija (20. januar – 18. februar)

Karta: Zvezda
Zvezda donosi nadu, inspiraciju i isceljenje. Ovaj period biće vreme isceljenja i obnavljanja nade. Na polju ljubavi, bićete ispunjeni optimizmom i željom za emotivnom povezanošću. Oni koji su slobodni mogu privući osobu koja donosi svetlost u njihov život. Na poslu, vaša kreativnost i originalnost će biti nagrađeni.

Savjet: Verujte u svoje snove i nastavite da se nadate boljem.


Ribe (19. februar – 20. mart)

Karta: Visoka sveštenica
Visoka sveštenica donosi mudrost, intuiciju i tajne. U ovom periodu, Ribe će osećati snažnu povezanost sa svojom intuicijom. Na ljubavnom planu, moguće su tajne veze ili emocije koje još nisu otkrivene. Na poslu, biće potrebno da se oslonite na svoju unutrašnju mudrost i izbegavate ishitrene odluke.

Savjet: Slušajte svoju intuiciju i ne delite sve informacije sa drugima.


Ovaj period donosi značajne promene i prilike za introspekciju, rast i donošenje važnih odluka. Tarot karte savetuju da budete otvoreni za promene, ali i da koristite mudrost i intuiciju u suočavanju sa izazovima.