Venera u Devici (do 6. novembra) donosi period u kojem ljubav i odnosi postaju praktični, analitički i usmereni na detalje

Venera u Devici (do 6. novembra) donosi period u kojem ljubav i odnosi postaju praktični, analitički i usmereni na detalje

16. Oktobra 2024 0 By Luca

Venera u Devici (do 6. novembra) donosi period u kojem ljubav i odnosi postaju praktični, analitički i usmereni na detalje. Ovaj tranzit Veneri daje naglasak na realističan i racionalan pristup ljubavi, estetici i vrednostima. Ljudi teže perfekcionizmu u vezama, fokusirajući se na poboljšanje i analizu međuljudskih odnosa, a sve što je “nesavršeno” može postati izvor frustracije. Evo šta Venera u Devici donosi za svaki znak:

Ovan

Ovan će ovaj period koristiti za poboljšanje svakodnevnih navika i zdravlja u vezama. Moguće je da će se posvetiti organizaciji zajedničkih planova s partnerom ili traženju efikasnijih načina za održavanje veze. Ako ste u vezi, ovo je vreme za rad na sitnim problemima i kreiranje stabilnosti. Slobodni Ovnovi mogu se zainteresovati za osobe koje dele njihovu praktičnu prirodu.

Bik

Kao znak kojim vlada Venera, Bik će se osećati prirodno u ovom periodu, fokusirajući se na stabilizaciju ljubavi kroz pažnju na detalje. Ako ste u vezi, radite na stvarima koje mogu poboljšati vašu svakodnevnicu s partnerom – od male pažnje do uvođenja zdravijih navika. Slobodni Bikovi će težiti osobama koje su ozbiljne i usmerene ka praktičnim životnim pitanjima.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Blizanci

Blizanci će ovaj period koristiti za reorganizaciju domaćih i porodičnih odnosa. Venera u Devici donosi potrebu za dubljim povezivanjem sa članovima porodice ili partnerom kroz rad na zajedničkim ciljevima kod kuće. Slobodni Blizanci mogu privući osobe koje su prizemne i racionalne.

Rak

Rak će biti više usmeren na komunikaciju u vezama. Venera u Devici donosi potrebu za iskrenošću i radom na načinima na koje se povezujete s partnerom. Razgovori postaju dublji, ali i analitičniji, pa pazite da ne preterate s kritikom. Slobodni Rakovi mogu upoznati nekoga kroz svakodnevne aktivnosti.

Lav

Lav će se fokusirati na finansijsku sigurnost u ljubavi. Venera u Devici donosi priliku da razmotrite zajedničke investicije ili finansijska pitanja s partnerom. Za slobodne Lavove, ovaj period može doneti interesovanje za osobe koje cene stabilnost i praktičnost.

Devica

Devica je domaćin Veneri u ovom periodu, što donosi povećan fokus na sopstveni izgled i odnose. Osećaj perfekcionizma može biti pojačan, pa je važno da se ne preopteretite detaljima u vezi. Radite na samopouzdanju i pokušajte da ne budete previše kritični prema partneru. Slobodne Device će privući ljude koji cene organizaciju i praktičnost.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2