Venera u Devici (do 6. novembra) donosi period u kojem ljubav i odnosi postaju praktični, analitički i usmereni na detalje

Venera u Devici (do 6. novembra) donosi period u kojem ljubav i odnosi postaju praktični, analitički i usmereni na detalje

16. Oktobra 2024 0 By Luca

Vaga

Venera u Devici za Vage donosi period introspekcije i analize ljubavi iza zatvorenih vrata. Možda ćete se baviti prošlim vezama ili raditi na skrivenim aspektima trenutnog odnosa. Ovo je vreme za pažljivo razmišljanje, a ne za impulsivne poteze. Slobodne Vage mogu privući misteriozne ili povučene osobe.

Škorpija

Škorpija će u ovom periodu biti usmerena na prijateljske veze i zajedničke projekte s partnerom. Venera u Devici donosi potrebu za praktičnim planovima unutar grupe ili tima, pa ćete više energije ulagati u zajedničke ciljeve. Slobodne Škorpije mogu upoznati nekoga kroz prijatelje ili na nekom grupnom događaju.

Strelac

Strelčevi će se fokusirati na karijeru i profesionalne veze. Venera u Devici donosi želju za priznanjem i uspehom, a ljubav će biti povezana s poslovnim ambicijama. Partneri mogu postati izvor podrške u karijeri ili ćete možda pronaći ljubav kroz posao. Slobodni Strelčevi mogu biti privučeni ljudima iz svog poslovnog okruženja.

Jarac

Jarčevi će uživati u ovom periodu, jer Venera u Devici donosi harmoničnu energiju njihovom prirodnom praktičnom pristupu ljubavi. Ovo je idealno vreme za rad na planovima s partnerom, bilo da se radi o putovanjima ili novim projektima. Slobodni Jarčevi će biti privučeni osobama koje cene ozbiljan pristup životu.

 

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vodolija

Vodolija će se baviti temama emocionalne dubine i zajedničkih resursa s partnerom. Venera u Devici donosi fokus na analizu finansijskih i emotivnih veza. Ovo je vreme kada možete doneti važne odluke o dugoročnim investicijama ili zajedničkoj imovini. Slobodne Vodolije će tražiti nekoga s kim mogu imati dublju i stabilnu vezu.

Ribe

Ribe će se u ovom periodu baviti partnerskim odnosima i međusobnim očekivanjima. Venera u Devici donosi analitički pristup vezama, pa je važno raditi na detaljima i balansirati praktičnost sa emotivnom dubinom. Slobodne Ribe mogu biti privučene ljudima koji su praktični, ali i brižni.


Venera u Devici naglašava rad na vezama kroz konkretne akcije, poboljšanje svakodnevnih rutinskih aspekata, kao i kroz analitički pristup ljubavi.

Stranice: 1 2