Početak vladavine Škorpije, koja traje od 23. oktobra do 21. novembra, donosi intenzivnu energiju, transformaciju i dublje emocionalno ispitivanje

Početak vladavine Škorpije, koja traje od 23. oktobra do 21. novembra, donosi intenzivnu energiju, transformaciju i dublje emocionalno ispitivanje

19. Oktobra 2024 0 By Luca

Početak vladavine Škorpije, koja traje od 23. oktobra do 21. novembra, donosi intenzivnu energiju, transformaciju i dublje emocionalno ispitivanje za sve horoskopske znakove. Vladavina Škorpije je poznata po tome što otvara vrata za introspekciju, tajne, strast i emocionalnu regeneraciju. Evo šta ova sezona donosi svakom znaku:

Ovan (21. mart – 19. april)

Škorpionska energija će probuditi vaše strasti i doneti pojačanu želju za kontrolom nad životnim situacijama. Ovo je vreme kada možete otkriti skrivene aspekte sebe, posebno vezane za vaše intimne odnose. Biće potrebno da budete iskreni prema partneru i da se suočite sa sopstvenim nesigurnostima.

Savet: Radite na unutrašnjim transformacijama, jer ćete tako poboljšati svoje veze i ostvariti dublje emocionalne veze.

Bik (20. april – 20. maj)

Kako je Škorpija vaš suprotni znak, ova sezona donosi fokus na vaše odnose. Biće vreme za redefinisanje granica u vezi, kao i za suočavanje s pitanjima poverenja. Škorpionska energija vam može pomoći da osnažite veze, ali i da prekinete one koje nisu zdrave.

Savet: Budite otvoreni za promene i radite na jačanju komunikacije s partnerom.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Vladavina Škorpije donosi fokus na vaše svakodnevne rutine, posao i zdravlje. Osetićete potrebu za promenama u organizaciji života i možda ćete se suočiti s određenim izazovima na poslu. Ovo je vreme za preispitivanje svojih navika i poboljšanje svakodnevnog načina života.

Savet: Ulažite u sebe, kako fizički, tako i mentalno, da biste izbalansirali obaveze i privatni život.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Rak (21. jun – 22. jul)

Škorpionska sezona aktivira vaš sektor ljubavi, kreativnosti i zabave. Osećaćete dublje emocije prema partneru, a mnogi Rakovi mogu doživeti obnovu strasti ili započeti novu vezu. Biće to vreme kada vaša osećanja postaju intenzivnija i kada ćete se usmeriti na kreativne projekte.

Savet: Prigrlite svoju strastvenu stranu i koristite ovu energiju za izražavanje kroz umetnost ili hobije.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Ova sezona donosi fokus na porodične odnose i dom. Može doći do isplivavanja starih porodičnih problema ili nesigurnosti vezanih za vašu emotivnu sigurnost. Ovo je period introspekcije i unutrašnjeg rada, a mnogi Lavovi će želeti da transformišu svoj životni prostor.

Savet: Ulažite vreme u rešavanje porodičnih pitanja i stvaranje emocionalne stabilnosti u domu.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Komunikacija i međuljudski odnosi biće u centru pažnje tokom vladavine Škorpije. Biće važno da budete pažljivi u razgovorima, jer će vaša reč imati veću težinu nego inače. Ovo je takođe dobar period za učenje i istraživanje, posebno ako imate nešto novo da naučite ili podelite s drugima.

Savet: Pazite na to kako komunicirate, jer direktnost može izazvati intenzivne reakcije kod drugih.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2