Početak vladavine Škorpije, koja traje od 23. oktobra do 21. novembra, donosi intenzivnu energiju, transformaciju i dublje emocionalno ispitivanje

Početak vladavine Škorpije, koja traje od 23. oktobra do 21. novembra, donosi intenzivnu energiju, transformaciju i dublje emocionalno ispitivanje

19. Oktobra 2024 0 By Luca

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vladavina Škorpije donosi fokus na vaše finansije i vrednosti. Bićete usmereni na stabilizaciju svog materijalnog života i možda ćete razmišljati o ulaganju ili štednji. Takođe, ovo je vreme kada ćete preispitivati sopstvenu vrednost i emotivne resurse.

Savet: Pripazite na impulzivne troškove i usmerite energiju ka dugoročnim finansijskim ciljevima.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Sada je vaše vreme! Ova sezona donosi ličnu transformaciju, snagu i fokus na vašu unutrašnju moć. Bićete magnetski privlačni za druge i ovo je idealan trenutak da postavite nove životne ciljeve. Intuicija će vam biti posebno naglašena, što će vam pomoći u donošenju važnih odluka.

Savet: Iskoristite ovaj period za lični rast i dublje emocionalne veze.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Škorpionska sezona aktivira vaš sektor podsvesti i tajni. Ovo je vreme kada ćete se povući i raditi na unutrašnjim pitanjima. Možda će isplivati neka prošla emotivna iskustva ili strahovi, ali to je prilika da ih oslobodite i nastavite dalje. Mnogi Strelci će osetiti potrebu za introspekcijom i duhovnim radom.

Savet: Ne bojte se da se suočite s prošlošću i pustite stare obrasce koji vas više ne služe.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Tokom vladavine Škorpije, vaša društvena mreža i prijateljstva biće u fokusu. Ovo je vreme za povezivanje s ljudima koji vam mogu pomoći da postignete svoje ciljeve. Takođe, možete se osećati nadahnuto da učestvujete u timskim projektima i sarađujete s drugima na dubljem nivou.

Savet: Umrežavanje i stvaranje novih kontakata donosi vam napredak i podršku.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Karijera i profesionalni ciljevi će biti glavni fokus tokom vladavine Škorpije. Osećaćete snažnu ambiciju da postignete uspeh i dobijete priznanje za svoj trud. Mnogi Vodolije će se suočiti s preispitivanjem svojih profesionalnih puteva i možda će biti potrebne važne odluke vezane za posao.

Savet: Ne bojte se da preuzmete veću odgovornost i pratite svoje ambicije.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Vladavina Škorpije donosi duhovni rast i širenje horizonata. Mnogi od vas će biti privučeni proučavanju filozofije, duhovnosti ili putovanjima. Ovo je vreme kada ćete želeti da proširite svoje vidike i dublje istražite životna pitanja koja vas intrigiraju. Možete pronaći inspiraciju u novim kulturama i znanjima.

Savet: Sledite svoje interese i dozvolite sebi da proširite svoje duhovno razumevanje.

Vladavina Škorpije nosi sa sobom intenzivnu energiju koja nas podstiče na transformaciju, dublje povezivanje s drugima, ali i sa sobom. Ovo je idealan period za lični rast, introspekciju i razumevanje dubljih emocionalnih slojeva svakog znaka.

Stranice: 1 2