Vage konflikti se gomilaju a slobodne Device ce upoznati nekoga ko ce ih ocarati.

Vage konflikti se gomilaju a slobodne Device ce upoznati nekoga ko ce ih ocarati.

19. Oktobra 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage će ove nedelje želeti harmoniju u vezi. Konflikti koji su se gomilali biće rešeni kroz miran i otvoren razgovor. Slobodne Vage će privući nekoga ko će im delovati stabilno i odano. Fokusirajte se na balans između davanja i primanja ljubavi.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Strast će dominirati ljubavnim životom Škorpija. Ako ste u vezi, možete očekivati intenzivne emocije, ali pazite da ne budete previše ljubomorni. Slobodne Škorpije će biti u centru pažnje i privući će osobu koja će ih očarati svojom misterioznošću.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevi će osećati potrebu za slobodom u vezi. Partner bi mogao biti zbunjen vašim promenama raspoloženja, pa je važno da budete jasni u svojim namerama. Slobodni Strelčevi će biti u avanturističkom raspoloženju i mogu započeti neobavezan flert koji će se možda razviti u nešto ozbiljnije.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi će biti fokusirani na stabilnost i dugoročnu posvećenost. Partner će ceniti vašu odgovornost i spremnost da ulažete u vezu. Slobodni Jarčevi će upoznati nekoga ko će im ponuditi emocionalnu sigurnost. Očekujte ozbiljnije razgovore o budućnosti.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije će želeti više prostora i slobode u vezi, što može izazvati nesporazume s partnerom. Važno je da postavite granice na način koji neće povrediti vašeg partnera. Slobodne Vodolije će privući nekoga ko deli njihove ideje i stavove. Intelektualna povezanost će biti ključna.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe će biti romantično raspoložene. Ako ste u vezi, vaš partner će biti oduševljen pažnjom koju mu pružate. Slobodne Ribe će biti u potrazi za ljubavlju i mogu naići na osobu koja će im pružiti sve ono o čemu su sanjali. Romantična nedelja je pred vama.

Ova nedelja donosi mnogim znakovima priliku za produbljivanje odnosa i emocionalne stabilnosti. Svaki znak treba da bude otvoren za iskrene razgovore i izražavanje osećanja.

Stranice: 1 2