Danas neko mora da donese ispravnu odluku u ljubavi.

Danas neko mora da donese ispravnu odluku u ljubavi.

20. Oktobra 2024 0 By Luca

VAGA
Ljubavni horoskop vas podseća na važnost negovanja odnosa. Ako ste u vezi, ne uzimajte partnera zdravo za gotovo. Ljubav je igra u kojoj je potrebno stalno ulaganje, pažnja i nežnost. Ukoliko zapostavite voljenu osobu, mogli biste se suočiti s udaljavanjem koje može postati nepovratno. Ako ste slobodni, pazite da ne propustite priliku s nekim ko je već u vašem životu, ali možda nije dobio vašu punu pažnju.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

ŠKORPIJA
Ovaj vikend za vas donosi osećaj tuge i patnje zbog ljubavi. Ako ste nedavno prošli kroz raskid ili emotivno razočaranje, važno je da sebi date dovoljno vremena da prebolite. Ne možete naterati srce da brzo zaboravi, ali možete sebi pružiti prostora da procesirate osećanja. Trenutno nije vreme za nove ljubavne avanture, već za emotivno isceljenje. Samo kada budete potpuno spremni, moći ćete da krenete dalje i otvorite se za novu ljubav.

STRELAC
Ljubomora je vaša najveća prepreka u ljubavi ovog vikenda. Imate kraj sebe osobu koja je spremna da vam pruži sve, ali vaša posesivnost može da ugrozi taj odnos. Ako nastavite da sumnjate u partnera ili da ga opterećujete svojim strahovima, mogli biste izgubiti ljubavnu sreću. Umesto da se fokusirate na ono što mislite da vam nedostaje, pokušajte da vidite koliko je vaš partner posvećen vama. Oslobodite se ljubomore i uživajte u ljubavi.

JARAC
Ovog vikenda osećate potrebu za emotivnim odmorom. Mnogo toga se desilo u poslednje vreme, i sada je pravo vreme da se povučete i date sebi prostora da razmislite o svemu. Možda ste previše opterećeni i nije loša ideja da se distancirate od trenutnih emotivnih situacija. Ipak, zapamtite – za ljubav nikad nije kasno. Kada budete emotivno osveženi, ponovo ćete biti spremni da se posvetite ljubavnom životu.

VODOLIJA
Vi ste osoba koja uvek zna šta želi, ali ovog vikenda vaš ponos može biti prepreka ka sreći. Ako želite ljubavnu sreću, morate naučiti da slušate svoje srce, a ne samo razum. Moguće je da imate osećanja prema nekome, ali ne želite da to priznate zbog straha od ranjivosti. Ovaj vikend donosi vam priliku da se suočite s vlastitim emocijama i donesete odluku koja će vas približiti sreći.

RIBE
Za vas je ovog vikenda najvažnija emocija. Slušajte svoje srce, čak i ako vam ljudi oko vas govore suprotno. Postoji mogućnost da u narednim danima doživite značajne promene u ljubavnom životu, i te promene bi mogle biti vrlo pozitivne. Možda ćete se naći u situaciji u kojoj ćete morati da donesete važnu odluku – neka vam vodič bude ljubav, jer će vam to doneti najviše radosti.

Stranice: 1 2