Donosenje vaznih odluka ceka neke osobe,a nekome ce biti testirani osecaj za parvdu.

Donosenje vaznih odluka ceka neke osobe,a nekome ce biti testirani osecaj za parvdu.

20. Oktobra 2024 0 By Luca

MAAT (16. april – 1. maj; 26. avgust – 10. septembar)

Maat, boginja pravde i istine, donosi vam naredne dane ispunjene balansom i mirom. Sve što sada započnete, imaće stabilan i dugoročan uspeh. U ljubavi, stvari će se odvijati prirodno i bez mnogo komplikacija. Ovo je idealno vreme za rešavanje svih nesporazuma i vraćanje sklada u vaš život.


OSIRIS (1. mart – 10. mart; 27. novembar – 18. decembar)

Rođeni pod zaštitom Osirisa, boga ponovnog rođenja, u narednim danima mogu očekivati obnovu energije i strasti. Očekuju vas velike prilike, kako u poslu tako i u ljubavi. Ako ste imali poteškoća, ovo je vreme kada ćete pronaći rešenja i otkriti novu snagu u sebi. U ljubavi, moguća je nova romansa ili obnavljanje stare veze.


SEKHMET (29. jul – 11. avgust; 30. oktobar – 7. novembar)

Pod zaštitom Sekhmet, boginje rata i moći, sledeći dani donose vam prilike da se suočite sa izazovima. Ovo je vreme kada ćete morati da pokažete odlučnost i hrabrost. Na poslu ćete biti u centru pažnje, a vaša sposobnost da se izborite za sebe donosi vam poštovanje i uspeh. U ljubavi, moguće su strastvene promene.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<


SETH (28. maj – 18. jun; 28. septembar – 2. oktobar)

Osobe pod zaštitom Setha, boga haosa, biće suočene sa nepredvidivim događajima. Moguće su nagle promene koje će vas izbaciti iz ravnoteže, ali to će vam doneti potrebne lekcije. Na poslu se čuvajte sukoba, a u ljubavi budite pažljivi u komunikaciji. Strpljenje će biti ključno.


THOT (1. april – 19. april; 8. novembar – 17. novembar)

Thot, bog mudrosti, donosi vam dane introspekcije i duhovnog rasta. Pred vama je period kada će vam intelektualni izazovi doneti veliko zadovoljstvo. U ljubavi ćete osećati potrebu za dubljom povezanošću sa partnerom. Na poslu vam stižu nagrade za vaš trud, ali i prilike za dodatno usavršavanje.


Ovaj egipatski horoskop vam može pružiti uvid u energije koje vladaju tokom narednih dana i pomoći vam da se pripremite za izazove ili prilike koje dolaze.

Stranice: 1 2