Ulazak Sunca u znak Škorpije 23. oktobra označava početak perioda intenzivnih emocija, dubokih transformacija i fokusiranja na dublje aspekte života.

Ulazak Sunca u znak Škorpije 23. oktobra označava početak perioda intenzivnih emocija, dubokih transformacija i fokusiranja na dublje aspekte života.

20. Oktobra 2024 0 By Luca

Ulazak Sunca u znak Škorpije 23. oktobra označava početak perioda intenzivnih emocija, dubokih transformacija i fokusiranja na dublje aspekte života. Ovo je vreme kada mnogi znakovi osećaju potrebu da istraže svoje unutrašnje svetove, a energija postaje strastvenija i usmerenija ka rešavanju problema iz korena.

Evo kako ulazak Sunca u Škorpiju 23. oktobra utiče na svaki znak zodijaka:


Ovan

Ovan će tokom ovog perioda biti usmeren na finansije, zajednička sredstva i resurse. Ovo je vreme za suočavanje sa dugovima, nasleđem ili deljenjem imovine. Strastveni odnosi bi mogli da postanu dublji, ali i komplikovaniji. S druge strane, moguće je da ćete otkriti neke skrivene tajne ili postati opsesivni oko nekih ličnih ili poslovnih pitanja.

Bik

Bik će se naći usred intenzivnih odnosa. Sunce u Škorpiji osvetljava vašu kuću partnerstva i veza, što donosi fokus na emotivne i poslovne odnose. Ovaj period može doneti strastvene romanse, ali i sukobe ako se skriveni problemi ne reše. Pravo je vreme za produbljivanje veze ili razrešenje konflikata.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Blizanci

Blizancima Sunce u Škorpiji donosi fokus na zdravlje i svakodnevne obaveze. Sada je trenutak za reorganizaciju vašeg života, posvećivanje zdravlju, ali i poslovnim obavezama. Intenzitet ovog perioda može doneti stres, pa je važno da održavate ravnotežu između posla i odmora.

Rak

Rakovi će uživati u ulasku Sunca u Škorpiju, jer će ova energija aktivirati njihovu kuću ljubavi, kreativnosti i uživanja. Vreme je za strast, romantične avanture i dublje emotivne veze. Takođe, fokus može biti na hobijima i kreativnim projektima. Očekujte inspiraciju i nove prilike za izražavanje sebe.

Lav

Lavovi će se suočiti sa intenzivnim promenama unutar porodičnih odnosa i domaćeg života. Sunce u Škorpiji donosi fokus na privatni život, dom i emocije povezane sa prošlošću. Može doći do transformacija u vezi s porodičnim odnosima, ali i do unutrašnje refleksije o emocionalnoj sigurnosti.

Devica

Sunce u Škorpiji donosi promene u komunikaciji i odnosima s bližom okolinom. Očekujte dublje razgovore i otkrivanje skrivenih istina. Ovo je period kada će Device biti otvorenije za istraživanje novih ideja i razumevanje drugih na dubljem nivou. Moguće su i promene u odnosu sa braćom i sestrama ili bliskim prijateljima.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2