Horoskop bivsih ljubavi do kraja prve polovine jeseni.Nekome se vraca bivsa ljubav.

Horoskop bivsih ljubavi do kraja prve polovine jeseni.Nekome se vraca bivsa ljubav.

21. Oktobra 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage su sklone romantici, pa će nostalgija prema bivšim partnerima biti izražena u ovom periodu. Susreti ili razgovori s bivšima mogu probuditi stare osećaje, a Vage će se dvoumiti između prošlosti i sadašnjosti. Harmonija i ravnoteža će im biti prioritet, pa će pažljivo proceniti da li je obnavljanje veze vredno emocionalne investicije.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije bi mogle doživeti intenzivne susrete s bivšim ljubavima, što će probuditi duboke emocije. Moguće su strastvene ponovne veze, ali Škorpije će želeti da imaju potpunu kontrolu nad situacijom. Ako nisu sigurni u partnerove namere, mogu brzo prekinuti svaki pokušaj ponovnog zbližavanja, štiteći sebe od novih povreda.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Za Strelčeve, jesen donosi mogućnost neformalnih susreta s bivšima, bilo kroz putovanja, zajedničke prijatelje, ili čak društvene mreže. Iako će biti otvoreni za razgovore, oni neće želeti da se vraćaju u prošlost. Strelčevi su fokusirani na napredak, i retko će dati drugu šansu, osim ako nisu uvereni da je veza vredna toga.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi su vrlo oprezni kada je reč o bivšim ljubavima. Iako će možda dobiti priliku za pomirenje, Jarčevi će se truditi da zadrže kontrolu nad svojim emocijama. Ovaj znak će pažljivo analizirati sve aspekte veze pre nego što pruži bivšoj ljubavi drugu priliku. Ako se odluče na to, biće to dugoročna odluka zasnovana na zajedničkim ciljevima.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije bi se mogle naći u situaciji da ih bivši partner kontaktira iznenada, ali njihova reakcija će biti racionalna i oprezna. Vodolije su sklone promenama, pa će se zapitati da li obnavljanje veze zaista ima smisla. Iako će biti otvoreni za razgovor, oni će pre svega tražiti slobodu i nezavisnost, i neće pristati na stare obrasce ponašanja.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe će tokom jeseni doživeti duboke emotivne susrete s bivšim ljubavima. Njihova prirodna sklonost ka nostalgiji može ih povući da obnove vezu, ali moraju biti oprezne. Ako su emocije još uvek jake, postoji šansa za pomirenje, ali je važno da ne idealizuju prošlost. Ribe moraju proceniti da li je bivši partner zaista promenjen.


Zaključak:
Prva polovina jeseni donosi mogućnost susreta s bivšim ljubavima za mnoge znake zodijaka. Neki će imati priliku da obnove veze, dok će drugi biti oprezniji i fokusirani na nove početke. Odluka o vraćanju na stare staze zavisiće od zrelosti i promena koje su se desile s obe strane.

Stranice: 1 2