Niz desavnja za Ovna do kraja meseca , neka od njih ce mu otvoriti oci.

Niz desavnja za Ovna do kraja meseca , neka od njih ce mu otvoriti oci.

21. Oktobra 2024 0 By Luca

Ovan
Do kraja meseca očekuje vas niz dešavanja koja će vam otvoriti oči u vezi sa vašim emotivnim životom. Postaćete svesni ko su vam pravi prijatelji i ko je zaista uz vas. Proricanje otkriva da bi vam jedan susret mogao promeniti perspektivu o ljubavi. Kada je posao u pitanju, budite oprezni jer će se pojaviti prilike koje mogu izgledati bolje nego što zapravo jesu.

Bik
Ovaj mesec vam donosi karmičke nagrade. Sve što ste do sada radili, bilo dobro ili loše, vratiće vam se. Posebno u ljubavi, gde možete očekivati završetak jednog ciklusa i početak nečeg novog. Ako ste u vezi, komunikacija sa partnerom će se poboljšati. Na polju finansija, predstoji vam prilika da poboljšate svoju situaciju, ali budite mudri u trošenju.

Blizanci
Ciganski simboli pokazuju da ćete se do kraja oktobra suočiti sa važnim odlukama. Ovo je vreme kada morate pažljivo razmotriti šta želite u ljubavi i karijeri. Neočekivane situacije će testirati vašu strpljivost, ali ako ostanete mirni, sve će se rešiti u vašu korist. Finansijski aspekt meseca je stabilan, ali su mogući manji troškovi koji vas mogu iznenaditi.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Rak
Proricanje otkriva da vam oktobar donosi mirno razdoblje u kojem ćete moći da se regenerišete i napunite baterije. Ljubav će biti u prvom planu, i ako ste u vezi, pred vama su harmonični trenuci s partnerom. Slobodni Rakovi bi mogli započeti novu emotivnu priču sa osobom iz prošlosti. Na poslovnom planu, prilike za napredak su velike, ali će biti potrebno malo hrabrosti da ih iskoristite.

Lav
Do kraja meseca, Lavovima se smeši uzbudljivo razdoblje. Proricanje ukazuje na strastvene trenutke u ljubavi i moguće novo poznanstvo koje bi moglo promeniti vaš ljubavni status. U poslu, prilike za saradnju i nove projekte će se otvoriti, pa budite spremni da iskoristite svaku priliku. Finansijski, oktobar vam donosi stabilnost, ali ne i značajne dobitke.

Devica
Device će morati da preispitaju svoje prioritete. Proricanje otkriva da ćete do kraja oktobra biti suočeni s odlukama koje će odrediti dalji tok vašeg života, posebno na polju ljubavi. Važno je da budete iskreni prema sebi i drugima. Na polju finansija, moguće su promene koje će zahtevati bolju organizaciju budžeta. Obratite pažnju na zdravlje jer ćete biti skloni stresu.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2