Sudbina se igra sa ova dva zodijaka , evo i koja.

Sudbina se igra sa ova dva zodijaka , evo i koja.

23. Oktobra 2024 0 By Luca

Lav

Bivša ljubav je osoba koju vi još uvek duboko volite. U proteklom periodu, uprkos naporima koje ste uložili da je prebolite, čini se da je to bilo uzaludno. Shvatili ste da bez te osobe u vašem životu ne možete biti srećni. Sada je pravo vreme da joj pružite još jednu šansu, jer se situacija može preokrenuti.

Preuzmite inicijativu: Zaboravite na ponos i ego. Često nas oni sprečavaju da budemo srećni sa ljudima koje volimo. Ovaj put, potrudite se da joj priđete iskreno. Javite joj se i podelite svoja osećanja. Recite joj kako se osećate, jer je veoma važno da ona zna koliko vam znači. Nema sumnje da je ona iskrena prema vama.

Ona vas i dalje voli: Bivša ljubav takođe oseća da ste vi ona “dobitna kombinacija”. Iako se možda nije javila jer se boji da ne uzvraćate osećanja, verujte da je i ona razmišljala o ponovnom uspostavljanju veze. Možda je nesigurna i ne zna kako biste reagovali, stoga je vaša podrška i otvorenost ključni faktori u ovom trenutku.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Prvi korak: Budite vi ti koji će učiniti prvi korak. Ako vam je stalo do nje, delite svoja osećanja i ne plašite se ranjivosti. Ovaj proces može biti zastrašujući, ali je i oslobađajući. Razmišljajte o onome što vas čini srećnim. Nije važno koliko ste ponosni ili inatiti; važno je imati pored sebe osobu koja vas voli.

Prilika za obnovu: Kraj meseca donosi priliku za novi početak. U ovom periodu, ne bojte se dati šansu nekome ko vas ispunjava i donosi radost. Ako vaše srce još uvek kuca za bivšom ljubavlju, pustite da vas srce vodi. Samo tako nećete pogrešiti. Oslobodite se straha i dozvolite si sreću.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2