Ljubavni horoskop od 5. od 12.juna:Sedmica za cuda!

Ljubavni horoskop od 5. od 12.juna:Sedmica za cuda!

2. Juna 2024 0 By Dejana

Dragi nasi,evo prilike da neko od vas poslusa glas svog srca…

 

 OVAN

Sedmica koja je pred nama ce vama doneti samo lepe stvari. To je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da ce doci do toga da vam se ostvari jedna velika zelja jer ste vi to zasluzili. Posle niza siza, sledi nesto mnogo lepo.

 

 BIK

Moramo da kazemo da je doslo vreme da dodjete do svog cilja. Neko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska, i vase rame za plakanje. Nemojte odustajati od onog sto naumite i idite ka svom cilju.

 

BLIZANCI

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Ova sedmica ce biti prilika da i vama krene na bolje. Nemojte se dvoumiti oko toga sta je za vas najbolje, jer ne treba da vas doticu tudja misljenja. Vas zivot je vasa stvar.

 

 RAK

Konacno sreca. Konacno period za ljubav. Moramo da kazemo da je doslo vreme da dobijete sve ono o cemu ste mastali. Bice ovo zaista sjajan period kada ste vi u pitanju. Slusajte glas svog srca jer ono zna najbolje sta je za vas najbolje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Sedmica koja je pred vama ce doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Dakle moze se reci da cete vi moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Cinite onako kako vam nalaze srce jer ono zna sta je za vas najbolje.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se ostvare neke zelje. Dakle ceka vas zaista jako lepa sedmica. Bitno je da o svemu razmislite. Imajte na umu da vas neko voli i da je neko spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2