Slomio ti je srce,ali nemoj odustati od ljubavi:Zeno,kreni dalje,neko ce te iskreno voleti…

Slomio ti je srce,ali nemoj odustati od ljubavi:Zeno,kreni dalje,neko ce te iskreno voleti…

29. Jula 2023 0 By Dejana

 Ti si ona zena koja je volela najvise na svetu. Ti si ona koja je dala sve sto je imala, i opet je nekome tvoje sve bilo malo…

On ti je slomio srce. Izdao te je i povredio. Unistio ti je sve sto si imala i pogazio sve ono u sta si verovala. Mislila si da je najbolji na svetu,a bio je samo jos jedan lazov i nista vise.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jos jedna velika nula i jos jedan veliki promasaj u tvom zivotu. Mislila si da je on onaj pravi. Da ti ga je sami Bog poslao i da ce ostati u tvom zivotu do kraja. Da ce tvoje srce zauvek biti srecno i voljeno jer time sto imas njega ti imas nekoga ko ce te usreciti i biti tvoja podrska, tvoja ljubav i sreca. Kakva greska, kakva pogresna procena…

Kasno si shvatila da on nije onaj pravi. Kasno si shvatila da je on samo jos jedan promasaj i da mu nisi jedina. Da on cak i ne ume da voli nikoga osim sebe. Njemu srce sluzi samo da ga odrzava u zivotu, nikako ne za ljubav i za srecu. I nemas drugu opciju osim da sve podneses i sve izdrzis i da krenes dalje.

Nemas drugu opciju osim da budes jaka sada kada je najteze.

Da naucis svoje srce da bude jako i da se fokusiras na ono sto zelis, i na ono sto ti za srecu treba. Jednom ce doci neko ko ce te voleti iskreno i neko ko ce biti spreman da ti svoju ljubav dokazuje iz dana u dan.

Nemas drugu opciju jer on nije vredan toga da zbog njega dignes ruke od ljubavi, od zivota i od svega sto ide uz to.

Ti si zena koju tek cekaju promene, ti si zena koja ce tek da voli i da bude voljena. Ti si zena koja to zeli i koja to zasluzuje.

Moras da naucis svoje srce da ode od onih koji ga ne zasluzuju. Da ga stegnes u nekim trenucima i budes sve ono sto nikada nisi bila. A njemu moras da okrenes ledja i da zauvek zaboravis… Ne da zaboravis da postoji. Da zaboravis da si ga volela ali da zauvek pamtis to sto je uradio. Da bi drugi put znala da prepoznas lazova i da se na vreme udaljis od njega.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2