Jarac tokom avgusta:Nemojte ocekivati mnogo,mozete se razocarati!

Jarac tokom avgusta:Nemojte ocekivati mnogo,mozete se razocarati!

30. Jula 2023 0 By Dejana

Dragi jarcevi, cini se da mesec avgust bas i nece biti talican za vas.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 POSAO

Avgust ce biti mesec kada cete videti pravo lice nekih ljudi koji su sada u vasoj blizini. To je ono sto moramo da kazemo.

Dakle, ovo nece biti mesec kada je pametno da ulazete novac,a  kamoli da ulazite u neke nove poslove. Posebno kada je rec o poslovnoj saradnji, i zajednickom otpocinjanju nekog novog posla.  Vreme je da se fokusirate na sebe ali da imate na umu da je vas zivot vasa stvar. Morate tokom ovog meseca biti jako  ozbiljni i jos vise oprezni. Ni u kom slucaju ne treba da pozajmljujete novac, niti da dozvolite sebi da previse trosite. Moze vas to jako skupo kostati.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da slede dani za iznenadjenja i da je jako vazno da prestanete da ocekujete mnogo vec da uzivate u onome sto vec imate. Novca vam tokom ovog meseca nece faliti, ali ono sto treba da znate jeste da je bitno da cuvate isti. Ne trebaju vam ni u kom slucaju neplanirani troskovi.

 

 LJUBAV

AKO STE SLOBODNI

Ako zelite pravu ljubav i nekoga ko ce vas voleti iskreno, znajte da sada nije pravo vreme za to.

Mozda ce doci do toga da upoznate nekoga sa kim mozete da se zabavite ali ako mislite o pravoj ljubavi i svemu sto ide uz to, znajte da sada nije pravo vreme da se to desi.

Bice ovo mesec za avanture ali za pravu ljubav o kakvoj vi sada mastate ni u kom slucaju ne.

Neki jarcevi bi mogli da dozive ljubav na prvi pogled i da upoznaju nekoga ko ce biti u stanju samo da vam glumi  odanu i pouzdanu osobu. Ovo nece biti mesec kada ce vasa srodna dusa uci u vas zivot ma koliko da vi to zeleli.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2