Ljubav tokom sledece sedmice:Vasa sudbina do 28.avgusta!

Ljubav tokom sledece sedmice:Vasa sudbina do 28.avgusta!

18. Augusta 2024 0 By Dejana

Saznajte sta vam donosi sledeca sedmica!

 

 OVAN

Tokom sledece sedmice,  mnogi od vas ce morati da se zapitaju sta je ono sto zapravo zele. Vazno je da ne ocekujete previse. Posvetite se sebi i uzivajte u onome sto vec imate. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami i slobodni.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jedan rak spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte obecavati cudo, vec uzivajte u onome sto vec imate. Sada je vreme da budete realni i slusate svoj razum. Vreme je da budete ozbiljni.

 

 BLIZANCI

Nista za vas nije nemoguce kada ste vi u pitanju i period koji sledi. Razmislite o tome. Neko je spreman da se bori za vas i neko zeli da sa vama nastavi tamo gde je stao. Sve ostalo je samo na vama. Nemojte obecavati mnogo vec budite realni.

 

 RAK

Konacno, dani za emocije. Dani za ljubav. Bice ovo trenuci za srecu i vrlo je moguce da ce doci do toga da se kolo srece okrene. Nemojte ocekivati cudo, uzivajte u onome sto vec imate jer vam svakako moze biti jako lepo. Bitno je da ne ocekujete cuda.

 

 LAV

Tokom sledece sedmice cete imati potrebu da promenite mnogo toga u svom zivotu. Moze vam biti jako lepo cak i ako ste sami i slobodni. Razmislite o tome. Neko je spreman da se bori da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Odlicno se osecate. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu i sada su pred vama dani kada iskreno uzivate. Samo se fokusirajte na ono do cega vam je stalo i pustite da vas vodi vase srce jer ono ume da prepozna sta je za vas najbolje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2