Konacno si voljena,konacno imas ljubav:Kad posle pogresnih dodje pravi!

Konacno si voljena,konacno imas ljubav:Kad posle pogresnih dodje pravi!

24. Augusta 2023 0 By Dejana

 Konacno si voljena i konacno imas ono o cemu si mastala. Ljubav.

Voljena si. Konacno si pronasla nekoga ko ce biti u stanju da te voli i ko zna koliko ti vredis. Konacno imas kraj sebe nekoga ko je spreman da ti bude oslonac i podrska i rame za plakanje i sve sto sledi.

Imaj to na umu. Da je osoba kraj koje si konacno ona prava i da samo treba da cuvas i negujes ono sto imas. Tu ljubav koju ti je konacno sudbina dala.

Prolila si more suza, patila si, ko zna koliko puta pomislila da to nije to. Da ti nije sudjeno  da budes voljena i da su svi pronasli nekog i da svi imaju svoju srodnu dusu osim tebe… Prolila si more suza ali sada je svemu tome konacno dosao kraj. Konacno ces biti srecna i konacno ces kraj sebe imati ono o cemu si zapravo mastala.

Konacno…

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Kad posle pogresnih dodje pravi, onda se sve promeni. Onda se napokon vrati osmeh na lice a nema sumnje da si zena koja je cak i previse patila. Sada imas onog koji je pravi, onog koji je spreman da ti bude oslonac, podrska, rame za plakanje i sve sto ide uz to. I neka. Samo cuvaj to sto imas. Cuvaj muskarca kojeg volis. Muskarca koji ti je vratio osmeh na lice i koji ti je dokazao sta je to zapravo prava ljubav.

Kada posle pogresnih pronadjes onog ko ce umeti da te voli i da te usreci…Onda je to sreca nad srecama. I zaboravis sve sto je bilo, i tugu i ocaj, i suze koje si prolila. Zaboravis bas sve jer je jedino vazno da uzivas u onome sto se zove prava ljubav. U onome sto se zove sreca.

Sada imas onog koji je pravi i onog koji ce znati da ti pruzi svoje srce i svoje emocije na delu. I ostani to sto jesi, i nemoj da dozvolis da ti ljubomora skine osmeh sa lica. Da losi ljudi uspeju da ti uniste ono sto imas. Cuvaj srecu jer se ona ne dobija cesto,a nekada ume da traje tako kratko.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2