Danas je pun mesec u strelcu , evo sta vam ovaj pun mesec donosi.

Danas je pun mesec u strelcu , evo sta vam ovaj pun mesec donosi.

23. Maja 2024 0 By Luca

Pun Mesec u Strelcu donosi energiju entuzijazma, avanture, širenja horizonata i istine. Njegova energija nas inspiriše da tragamo za istinom, znanjem i većim razumevanjem sveta oko nas. Evo kako ovaj pun Mesec utiče na svaki znak Zodijaka evo i na koji nacin utice na vas i vas horoskopski znak.

Ovan
Pun Mesec u Strelcu donosi Ovnovima priliku za putovanja, učenje i istraživanje novih ideja. Mogu osećati potrebu da prošire svoje horizonte i otvore se prema novim iskustvima i kulturama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Bik
Bikovi će se fokusirati na pitanja vezana za intimne odnose i zajedničke resurse. Ovo je vreme za razjašnjavanje finansijskih pitanja i rešavanje emotivnih konflikata sa partnerom.Budite realni i ne tezite prema velikim ciljevima.

Blizanci
Blizancima pun Mesec osvetljava polje partnerstva i bliskih odnosa. Mogu se suočiti sa pitanjima ravnoteže između ličnih potreba i potreba partnera, što može dovesti do važnih uvida ili promena.Vi ste veoma tolerantna osoba i moze doci do premena upravo zbog toga.

Rak
Rakovi će osećati potrebu da poboljšaju svoje svakodnevne rutine i zdravlje. Ovo je dobro vreme za usvajanje novih navika, postavljanje ciljeva u vezi sa zdravljem i rešavanje radnih zadataka.

Lav
Lavovi će biti inspirisani da izraze svoju kreativnost i uživaju u životu. Mogu se posvetiti hobijima, zabavi i romantičnim vezama, što će im doneti radost i zadovoljstvo.

Devica
Device će se fokusirati na porodična pitanja i domaće obaveze. Ovo je pravo vreme za rešavanje porodičnih konflikata, renoviranje doma ili planiranje porodičnih okupljanja.

Nastavak ne sledecoj stranici…

Stranice: 1 2