Ljubav tokom vikenda , Lavovi vasa energija donosi uzbudjenje u vezu, a strelac planira zajednicki izlet nesto sto ce ga povezati sa partnerom .

Ljubav tokom vikenda , Lavovi vasa energija donosi uzbudjenje u vezu, a strelac planira zajednicki izlet nesto sto ce ga povezati sa partnerom .

23. Maja 2024 0 By Luca

Ovan (21. mart – 19. april)

U vezi: Ovog vikenda vaša strastvena priroda će doneti novu energiju u vašu vezu. Planirajte zajedničke aktivnosti koje uključuju avanture ili sportske aktivnosti. Partner će ceniti vašu inicijativu i entuzijazam. Slobodni: Imate priliku da upoznate nekoga posebnog na društvenim događajima ili kroz prijatelje. Budite otvoreni za nove ljude i ne bojte se da preuzmete inicijativu.

Bik (20. april – 20. maj)

U vezi: Vaša potreba za stabilnošću i sigurnošću će biti naglašena. Iskoristite vikend za intimne trenutke kod kuće. Pripremite romantičnu večeru i uživajte u kvalitetnom vremenu s partnerom. Slobodni: Moguće je da upoznate nekoga kroz porodicu ili prijatelje. Prijateljski odnosi mogu prerasti u nešto više. Budite otvoreni za nove emotivne veze.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Blizanci (21. maj – 20. jun)

U vezi: Komunikacija je ključna ovog vikenda. Otvoreni i iskreni razgovori s partnerom mogu produbiti vašu vezu. Planirajte zajedničke aktivnosti koje uključuju intelektualnu stimulaciju. Slobodni: Privući ćete nekoga ko ceni vašu radoznalost i komunikativnost. Društveni događaji i okupljanja su idealna prilika za upoznavanje novih ljudi.

Rak (21. jun – 22. jul)

U vezi: Emocionalna povezanost će biti u centru pažnje. Provedite kvalitetno vreme s partnerom i podelite svoja osećanja. Intimni trenuci će učvrstiti vaš odnos. Slobodni: Vaša nežnost i saosećajnost će privući nekoga ko traži emocionalnu sigurnost. Budite otvoreni za nova poznanstva i ne bojte se da pokažete svoje prave osećaje.

Lav (23. jul – 22. avgust)

U vezi: Vaša strast i energija će doneti uzbuđenje u vezu. Planirajte nešto zabavno i neočekivano za partnera. Vaša velikodušnost će biti cenjena. Slobodni: Imate priliku da privučete nekoga svojim šarmom i samopouzdanjem. Budite otvoreni za nova poznanstva i ne bojte se da preuzmete inicijativu.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

U vezi: Male geste pažnje mogu imati veliki uticaj na vašu vezu. Provedite vreme s partnerom u zajedničkim aktivnostima koje zahtevaju saradnju i posvećenost detaljima. Slobodni: Moguć je susret sa nekim kroz posao ili svakodnevne obaveze. Obratite pažnju na osobe koje cene vašu preciznost i posvećenost detaljima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2