Astroloska vazna desavanjua od 4 do 10 jula za sve znake zodijaka .

Astroloska vazna desavanjua od 4 do 10 jula za sve znake zodijaka .

3. Jula 2024 0 By Luca

 

Ovan (21. mart – 19. april)

Ljubav: Planete vam donose pojačane emocije i strast u ljubavnom životu. Ako ste slobodni, obratite pažnju na nova poznanstva. Posao: Merkur u Lavu vam daje energiju i odlučnost. Iskoristite ovaj period za planiranje i postavljanje novih ciljeva. Zdravlje: Osećaćete se energično i motivisano, ali pazite da ne preterujete s fizičkim aktivnostima.

Bik (20. april – 20. maj)

Ljubav: Stabilnost je ključna reč ove nedelje. Partner će ceniti vašu posvećenost. Slobodni Bikovi bi mogli doživeti značajan susret. Posao: Finansije će biti u fokusu. Povedite računa o troškovima i budžetu. Moguće su prilike za dodatni prihod. Zdravlje: Potrebno vam je više odmora i opuštanja. Pokušajte da smanjite stres kroz meditaciju ili lagane vežbe.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Ljubav: Komunikacija sa partnerom će biti ključna. Iskreni razgovori mogu rešiti nesporazume i produbiti vaš odnos. Posao: Kreativnost će biti na vrhuncu. Iskoristite je za inovacije i rešavanje problema. Zdravlje: Pazite na zdravlje respiratornog sistema. Izbegavajte stres i pokušajte da se opuštate što više možete.

Rak (21. jun – 22. jul)

Ljubav: Emocionalne promene će obeležiti vaš ljubavni život. Budite otvoreni za nove prilike i ne plašite se da izrazite svoje osećaje. Posao: Fokusirajte se na timski rad i saradnju. Vaše ideje će biti cenjene. Zdravlje: Osetljivost na stres će biti povećana. Pokušajte da pronađete načine za opuštanje, kao što su šetnje ili meditacija.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Ljubav: Vaša harizma će privući mnoge poglede. Ako ste u vezi, partner će ceniti vašu pažnju i posvećenost. Posao: Ambicije će biti visoke. Ovo je odličan period za postavljanje ciljeva i planiranje budućih projekata. Zdravlje: Energija vam je visoka, ali pazite da se ne iscrpite. Pravite pauze i pazite na svoje zdravlje.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Ljubav: Stabilnost u ljubavnom životu će vam doneti mir. Razgovarajte s partnerom o budućim planovima. Posao: Detalji će biti ključni. Posvetite pažnju sitnicama kako biste izbegli greške i poboljšali svoj rad. Zdravlje: Povećajte unos vode i vodite računa o ishrani. Potrudite se da redovno vežbate.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2