Dnevni ljubavni horoskop za PETAK: Ozbiljni izazovi stižu Vagi, dok će OVI znaci biti divno raspoloženi!

Dnevni ljubavni horoskop za PETAK: Ozbiljni izazovi stižu Vagi, dok će OVI znaci biti divno raspoloženi!

24. Oktobra 2024 0 By Leontin Leontin

Ozbiljni izazovi stižu pripadnicima znaka Vage u ljubavi…

OVAN

Dragi ovnovi, ako obratite pažnju na postupke jedne osobe koju smatrate prijateljem, onda ćete shvatiti da ta osoba želi mnogo više od prijateljstva kada ste vi u pitanju. Ipak, ta osoba prosto nema hrabrosti kako bi vam priznala istinu.

BIK

Dragi bikovi, vama predstoji veoma lep dan u ljubavi. Vas zaista ne očekuje ništa negativno niti loše nego vas pre svega očekuje nešto što se može nazvati malim iznenađenjem. Zaista ćete imati mnogo razloga za iskrene osmehe.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vaša veza se već dugo vremena ne kreće u dobrom smeru i vi nešto morate učiniti povodom toga. Vi nešto morate učiniti pre svega po pitanju ponašanja vašeg partnera, jer se on ne ponaša onako kako bi to trebao da čini.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vaš partner u poslednje vreme koristi vašu ljubav na razne loše načine, a vi nešto povodom toga svakako da trebate učiniti. Vi ne trebate smatrati da će se vaš partner promeniti sam od sebe, jer se to svakako neće desiti.

LAV

Dragi lavovi, uskoro vam dolaze dešavanja koja će biti vezana za osobu koja je nedavno ušla u vaš život. Jedna osoba će vam jasno staviti do znanja da joj se mnogo dopadate. Ono u šta nema dileme jeste u to da vam stiže mnogo interesantnih trenutaka.

DEVICA

Drage device, vas uskoro očekuju porazi u ljubavi. Nažalsot, stižu vam ozbiljni izazovi i to zbog toga što ćete saznati da je vaš partner učinio neke stvari koje nikada nije trebao učiniti. Vama se baš i neće dopasti ono što vam uskoro stiže.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2