Tarot ljubavno citanje od 5. do 12.avgusta:Nekome treba da cestitamo!

Tarot ljubavno citanje od 5. do 12.avgusta:Nekome treba da cestitamo!

5. Augusta 2024 0 By Dejana

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da slede dani za iznenadjenja.

 

 OVAN

Za vas imamo divne vesti. Vi ste znak koji ce do 12.avgusta uspeti da ostvari svoje zelje. Imajte na umu da je ovo vas srecan period i da ste neko ko ce moci da kaze da je uspeo u svojim namerama. Sledi prava ljubav.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vas voli jedan lav. Da je odan i iskren i spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Do 12.avgusta sledi niz iznenadjenja i promena koje niste ocekivali ni u kom slucaju.

 

BLIZANCI

Ovo je vas srecan period. Samo ucinite onako kako nalaze vase srce. Jedan lav sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Dakle, na vama je da li ce doci do pomirenja ali je izvesno da ona tek mogu da uslede.

 

RAK

Ljubav je ono sto vam treba. Da imate nekoga ko ce vas voleti, nekoga ko ce biti iskren, nekoga ko ce se boriti da vam svoju ljubav dokaze na delu. Sve ostalo je samo na vama, nemojte ocekivati cudo vec se radujte onome sto sledi.

 

 LAV

Vi ste neko ko ce do 12.avgusta moci da kaze da je uspeo u svojim namerama. Nemojte odustajati od svojih zamisli. Neko sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Samo sebi dajte priliku da uzivate u svemu sto sledi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

DEVICA

Ovo ce biti sedam dana kada cete moci da kazete da ste ostvarili svoje zelje. Razmislite o tome i posvetite se onome do cega vam je stalo. Emocije su vam na prvom mestu i bicete znak koji ce upoznati nekoga ko ce vas iskreno voleti.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2