Dani do kraja sedmice i promene koje ce uslediti:Horoskop najavljuje desavanja!

Dani do kraja sedmice i promene koje ce uslediti:Horoskop najavljuje desavanja!

6. Augusta 2024 0 By Dejana

Vazno je da kazemo da ce neki znaci zodijaka stici do svog cilja.

 

 OVAN

Dani do kraja sedmice ce doneti promene. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce neko moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Razmislite o tome, posvetite se sebi, i uzivajte u onome sto sledi.

 

 BIK

Jako je vazno da kazemo da su promene ono sto sledi, a vi niste spremni na to. Sada vam deluje da vam nista na svetu ne ide, i da bas nista nema smisla. Vazno je da kazemo da ce doci do toga da vam neko na delu dokaze ljubav.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BLIZANCI

Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Ljubav u najavi. Razmislite o tome sta vam treba i ponasajte se u skladu sa svojim zeljama i potrebama. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu.

 

RAK

Sledi vam divan period. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo. Dani do kraja sedmice ce ujedno biti prilika da ostvarite svoje zelje. Neko sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Mislite o tome.

 

 LAV

Odlicno cete biti raspolozeni u danima pred nama. Postoji neko ko vas voli iskreno. Dajte sebi vremena da vam se zelje ostvare i ucinite onako kako vam nalaze srce. Postoji neko ko je iskren u svojim namerama prema vama.

 

 DEVICA

Ljubomora vam je veliki problem. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da niste u pravu sto ne verujete voljenoj osobi. Ona vas voli iskreno, odana je i verna. Niste u pravu sto sumnjate u nju i sto ne verujete u njene reci.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2