Strelac je znak koji zna sta hoce ali i sta nece, veliki hedonista i potpuno nezavisna osoba.

Strelac je znak koji zna sta hoce ali i sta nece, veliki hedonista i potpuno nezavisna osoba.

6. Augusta 2024 0 By Luca

Strelac je zaista fascinantan znak sa specifičnim osobinama koje ga čine posebnim. Evo kako se može sagledati ovaj znak u različitim aspektima:

Strelac je neko ko zna sta hoce. Njegov zivot nikada nije lak ali je ovo neko ko je spreman da se izbori za ono sto zeli. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da su ljudi rodjeni u ovom znaku neko ko dobro zna sta hoce i sta zeli. Ali i da je strelac znak koji je posten i iskren i koji tacno zna sta je ono sto hoce i kako da to dobije.

Ovo je znak koji veruje u karmu. Znak koji zna da svi pre ili kasnije dobiju ono sto zasluzuju i on se ponasa u skladu sa tim. Kada se zaljubi dace sve od sebe ali dobro zna sta zeli i kako da se izbori za ono do cega mu je zapravo stalo.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ljubav i Odnosi

  • Strastvenost i Posvećenost: Strelac je poznat po svojoj strastvenosti u ljubavi. Kada se zaljubi, ulaže sve što ima u vezu. Njegova posvećenost i entuzijazam su zarazni, a spreman je da se bori za ljubav u kojoj veruje.
  • Iskrenost i Direktnost: Strelac je poznat po svojoj iskrenosti. Nije sklon da skriva osećanja ili da obavija stvari u oblande. Iako njegova direktnost može ponekad povrediti, njemu je važna istina i otvorena komunikacija.
  • Granice i Oproštaj: Dok je Strelac u stanju da oprosti mnoge greške, prevara i izdaja su granice koje ne prelazi. Kada odluči da se povuče iz veze, to je često definitivno, jer je spreman da se bori za ono što veruje, ali ne tolerira prekršaje osnovnih principa.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2