Ljubavni horoskop za ponedeljak,Lavovi danas iamju priliku za pomirenje.

Ljubavni horoskop za ponedeljak,Lavovi danas iamju priliku za pomirenje.

22. Septembra 2024 0 By Luca

Ovan (21. mart – 19. april)

Ovaj dan može doneti strastvene rasprave, ali i duboku povezanost s partnerom. Ukoliko ste slobodni, postoji mogućnost da se pojavi neko ko će vam zagolicati maštu. Ključ za danas je iskrena komunikacija i izbegavanje brzopletih odluka u ljubavi.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 


Bik (20. april – 20. maj)

Bikovi danas osećaju mir i stabilnost u emotivnom životu. Ako ste u vezi, očekujte skladnu komunikaciju i nežnost s partnerom. Slobodni Bikovi će imati priliku da privuku pažnju osobe koja ceni stabilnost i postojanost.


Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizanci danas osećaju potrebu za dubljom komunikacijom s partnerom. Moguće su diskusije koje će vas emotivno zbližiti. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu očekivati zanimljive razgovore s nekim ko deli slične interese.


Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovi će danas osetiti snažnu potrebu za emocionalnim povezivanjem. Ako ste u vezi, ovaj dan može doneti priliku za otvaranje srca i razgovor o osećanjima. Slobodni Rakovi mogu doživeti neočekivanu privlačnost prema nekome iz okoline.


Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi danas mogu osećati pojačanu strast prema voljenoj osobi. Ukoliko ste imali nesuglasice, sada je pravo vreme za pomirenje i strastvene trenutke. Slobodni Lavovi mogu očekivati susret s osobom koja će ih privući svojim samopouzdanjem.


Devica (23. avgust – 22. septembar)

Device danas osećaju potrebu za stabilnošću u ljubavi. Ako ste u vezi, provedite dan u razgovoru s partnerom o budućim planovima. Slobodne Device mogu upoznati nekoga ko ih privlači svojom ozbiljnošću i praktičnim pristupom ljubavi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2