Kraj patnje i pocetak radosti, ovim znacima slede bolji dani.

Kraj patnje i pocetak radosti, ovim znacima slede bolji dani.

23. Septembra 2024 0 By Luca

Strelac

Strelčevi su se suočavali sa brojnim izazovima u poslednjih nekoliko meseci, posebno kada je u pitanju balansiranje njihovih slobodnih, avanturističkih sklonosti sa svakodnevnim obavezama i emocionalnim odnosima. Međutim, period bola i nesigurnosti bliži se kraju. Oktobar donosi veliki preokret, a Jupiter, vaš vladar, donosi blagoslove u vidu novih prilika, posebno vezanih za obrazovanje, putovanja i profesionalni rast.

Na polju karijere, Strelčevi mogu očekivati nove projekte ili prilike koje će probuditi njihovu strast za učenjem i istraživanjem. Ako ste planirali da proširite svoja znanja ili čak krenete u novu avanturu (bilo kroz putovanja ili poslovne promene), sada je idealno vreme za to.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

U ljubavi, Strelčevi koji su prošli kroz teška iskušenja u vezi sada osećaju da su prevazišli najveće prepreke. Otvorena i iskrena komunikacija sa partnerom donosi novu dubinu i stabilnost u odnos. Slobodni Strelčevi mogu očekivati susret sa osobom koja deli njihovu ljubav prema slobodi i avanturi. Nova romantična prilika može se ukazati u nekom društvenom okruženju, gde će Strelac osetiti povezanost i razumijevanje.

Lav

Lavovi su tokom prethodnih meseci imali osećaj stagnacije, bilo u karijeri ili ličnim odnosima. Mnogi su osećali da njihov trud nije prepoznat, što je moglo dovesti do sumnje u sebe. Ali ovaj period se završava, i Lav ulazi u novu fazu prosperiteta i priznanja.

U karijeri, Lav konačno dobija zasluženo priznanje. Zvezde donose priliku za javni uspeh, nagrade ili unapređenja. Ako ste u poziciji liderstva, oktobar će vam doneti još više prilika da zasijate i pokažete svoju snagu. Vaš prirodni autoritet će sada biti prepoznat i podržan od strane saradnika i nadređenih. Ako ste razmišljali o pokretanju sopstvenog posla, sada je savršen trenutak za taj korak.

U ljubavi, Lavovi će doživeti preporod. Poslednji meseci su možda bili ispunjeni tenzijama i nesporazumima sa partnerom, ali sada ćete osetiti novu iskru u vezi. Vaš partner će ponovo početi da prepoznaje vašu strast i velikodušnost, a vi ćete se osećati cenjeno i voljeno. Slobodni Lavovi mogu očekivati susret sa osobom koja će ih očarati harizmom i energijom, posebno u drugoj polovini meseca.

Škorpija

Škorpije su prolazile kroz duboke emocionalne transformacije. Poslednjih nekoliko meseci nosilo je sa sobom suočavanje sa starim strahovima i nesigurnostima. Bili ste u procesu emotivnog čišćenja, što je često značilo suočavanje sa bolom i neizvesnošću. Sada dolazi period kada se taj teret skida sa vaših leđa, i vi se osećate oslobođeno.

Na polju ljubavi, Škorpije koje su bile u komplikovanim vezama sada pronalaze mir. Jasnoća i dublje razumevanje dolaze u odnos, što omogućava produbljenje veze. Ako ste slobodni, oktobar donosi strastven i intenzivan susret sa osobom koja vas može privući svojom misterioznošću i dubinom. Moguće je da će ovaj susret biti sudbonosan i doneti dublju povezanost nego što ste očekivali.

Na profesionalnom planu, Škorpije mogu očekivati stabilizaciju situacije. Ako ste se osećali zaglavljeni ili frustrirani zbog stagnacije, sada ćete primetiti da se vrata novih prilika otvaraju. Posebno u finansijama dolaze bolji dani, jer je moguće da će vam neka ulaganja ili prošli trud doneti plodove.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2