Ljubavni horoskop za cetvrtak Lavovi tuga zbog bivse osobe jos uvek vas boli, a sta se vama desava na polju ljubavi ?!

Ljubavni horoskop za cetvrtak Lavovi tuga zbog bivse osobe jos uvek vas boli, a sta se vama desava na polju ljubavi ?!

25. Septembra 2024 0 By Luca

Ovan (21. mart – 19. april)

  • Ljubav: Ako zaista želite promenu u ljubavnom životu, preuzimanje inicijative je ključ. Trenutno ste na prekretnici – možda osećate kako se ljubavni život vrti u krug ili ne donosi očekivane rezultate. Ova faza zahteva introspekciju i hrabre korake. Otvorenost prema voljenoj osobi ili prema osobi koja vam se sviđa može napraviti ogromnu razliku. Zvezde vas pozivaju da budete hrabri – ništa neće doći bez vašeg truda, a osećaj zadovoljstva bit će proporcionalan vašoj uloženoj energiji.
  • Savjet: Ne čekajte idealan trenutak – stvorite ga sami. Usmerite pažnju na ono što želite i ne plašite se odbijanja.

Bik (20. april – 20. maj)

  • Ljubav: Pred vama su trenuci u kojima ćete osetiti stabilnost i sigurnost u ljubavi. Posebno ako ste u vezi s Vodolijom, otkrit ćete koliko je toj osobi stalo do vas. Ovo nije samo prolazna faza, već početak dubljeg povezivanja. Zvezde vam donose priliku za ozbiljne razgovore o budućnosti i definisanje odnosa. Važno je da se prepustite tim osećanjima, jer će vam doneti emocionalno zadovoljstvo.
  • Savjet: Verujte partnerovim osećanjima i uživajte u stabilnosti koja dolazi. Ovo je pravo vreme za građenje temelja za budućnost.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<


Blizanci (21. maj – 20. jun)

  • Ljubav: Vaš partner, možda Bik, pokazuje posvećenost i pažnju. Iako ste skloni flertu i avanturama, u ovoj vezi možete pronaći stabilnost i emocionalnu sigurnost. Ljubomora vas ponekad obuzme, ali ovog puta stvarno nema razloga za to. Važno je da se opustite i uživate u pažnji koju dobijate, bez nepotrebnih sumnji. Ovaj period donosi priliku za jačanje veze i stvaranje dubokog poverenja.
  • Savjet: Radite na poverenju. U ovoj fazi je ključ da se opustite i cenite to što imate.

Rak (21. jun – 22. jul)

  • Ljubav: Danas će vam sve izgledati kao da je na pogrešnom putu, ali to je samo prolazna faza izazvana nepovoljnim položajem zvezda. Možda ste preosetljivi ili skloni pravljenju problema tamo gde ih nema. Važno je da ne donositi ishitrene odluke i da preispitate osećanja pre nego što bilo šta preduzmete. Ova faza donosi izazove, ali i priliku za rast ukoliko ostanete smireni.
  • Savjet: Ne dozvolite trenutnim osećanjima da oblikuju vašu budućnost. Dajte sebi vremena da se stvari slegnu pre nego što donesete bilo kakve odluke.

Lav (23. jul – 22. avgust)

  • Ljubav: Tuga zbog bivše ljubavi još uvek vas duboko boli. Osećate se izgubljeno bez te osobe, iako možda ne želite to priznati drugima. Vaša srčanost i ponos vas sprečavaju da napravite prvi korak, ali unutra znate da bez te osobe ništa nije isto. Ovaj period je težak, ali može vas naučiti mnogo o sebi i o tome šta zaista želite u životu. Možda je vreme da priznate sebi šta osećate i pokušate da zatvorite to poglavlje.
  • Savjet: Razmislite o mogućnosti da se suočite sa prošlošću, čak i ako to znači priznati poraz. Otvorite se prema novim mogućnostima.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

  • Ljubav: Pažnja koju vam pruža jedan Bik vam nije prijatna, jer ne delite ista osećanja. Ovo je znak da trebate biti iskreni i jasni u svojim namerama. Ako niste zainteresovani, najbolje je da toj osobi to kažete, kako bi izbegli komplikacije i nepotrebne nade. U suprotnom, možete sebe naći u nezgodnoj situaciji koja može izazvati emotivni pritisak.
  • Savjet: Iskrenost je najbolja politika. Ne igrajte se tuđim osećanjima – direktnost će vam doneti mir.
  • Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2