Nedelja,ljubav i romantika!Sta drugo da se kaze za ovaj  dan?

Nedelja,ljubav i romantika!Sta drugo da se kaze za ovaj dan?

28. Septembra 2024 0 By Luca

OVAN (21. mart – 19. april)
Ova nedelja donosi promene koje će vam omogućiti da se vaša želja ostvari. Očekujte prilike koje će vam omogućiti da napredujete. Razmislite o svojim akcijama i verujte da su čuda moguća. Iskoristite energiju da se fokusirate na ono što želite.

BIK (20. april – 20. maj)
Nedelja će biti ispunjena ljubavlju za vas. Očekujte kontakt s nekim iz prošlosti, ko je spreman da se bori za vašu ljubav. Ova osoba će vam pružiti priliku koju ste dugo želeli. Otvorite srce i dajte šansu toj vezi.

BLIZANCI (21. maj – 20. jun)
Ova nedelja donosi neočekivane vesti. Neko iz prošlosti želi još jednu šansu s vama. Budite oprezni i ne obećavajte ono što ne možete ispuniti. Ova prilika može biti put ka ostvarenju vaših želja, stoga budite spremni na dijalog.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK (21. jun – 22. jul)
Pred vama su dani kada možete ostvariti ciljeve. Osoba iz vaše prošlosti misli na vas i želi da obnovi kontakt. Da li će doći do pomirenja zavisi od vas. Budite iskreni, ali ne obećavajte previše. Pronađite ravnotežu između svojih želja i stvarnosti.

LAV (23. jul – 22. avgust)
Ova nedelja može doneti emocije koje ste dugo čekali. Otvorite se za nove mogućnosti i ponašajte se u skladu sa svojim željama. Iako se može činiti da se stvari ne odvijaju kako biste želeli, budite strpljivi, jer su čuda moguća.

DEVICA (23. avgust – 22. septembar)
Neko vas voli i spreman je da vam pruži podršku. Saslušajte druge i otvorite se za emocije koje vam mogu doneti sreću. Ne odustajte od svojih snova i želja; ova nedelja je prilika da dobijete ono što zaslužujete.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2