Horoskop za naredna tri dana , nekome ce ovaj deo sedmice biti veoma zanimljiv.

Horoskop za naredna tri dana , nekome ce ovaj deo sedmice biti veoma zanimljiv.

6. Oktobra 2024 0 By Luca

OVAN

Ova nedelja donosi vam dobre vesti u ljubavi. Vaša odlučnost i jasna vizija budućnosti će vas odvesti ka ostvarenju želja. Postoji osoba u vašoj blizini koja je spremna da učini sve da vas usreći. Pitanje je samo da li vi prepoznajete tu osobu i želite li da joj pružite šansu. Važno je da slušate svoje srce i ne oklevate kada je ljubav u pitanju, jer vam univerzum sada pruža priliku da ostvarite emocionalno ispunjenje.

BIK

Ljubav dolazi u vaše polje, posebno vezano za nekoga iz prošlosti. Ova osoba još uvek gaji duboka osećanja prema vama, ali vi morate da donesete odluku. Ego bi vas mogao sprečiti da pružite toj osobi novu šansu, ali srce vam jasno govori da bi to mogla biti prilika za sreću. Ključ je u tome da slušate unutrašnji glas i da ne dozvolite da vas prošli nesporazumi sputavaju u sadašnjoj ljubavi.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BLIZANCI

Osoba koja je u vašoj blizini je spremna da se bori za vas, ali vi morate pokazati interesovanje i dati joj priliku. Ponos bi mogao biti vaša prepreka, ali važno je da postavite prioritete i zapitate se šta zaista želite. Ovaj period zahteva iskrenost prema sebi, jer ne treba da brinete o mišljenju drugih. Fokusirajte se na to šta vas čini srećnim i otvorite vrata ljubavi.

RAK

Dolazi vam lep period u kojem ćete videti rezultate vaše dobrote i posvećenosti. Karma vam vraća pozitivnu energiju, a vaša plemenitost će biti nagrađena. U danima pred vama, mogli biste dobiti dokaz ljubavi od nekoga ko vam je veoma drag. Slušajte svoje srce i ne oklevajte da delujete u skladu sa osećanjima, jer je sada pravo vreme za ostvarenje vaših ljubavnih želja.

LAV

Ova nedelja nosi vam važnu poruku – borite se za ono što vi želite, a ne za ono što drugi misle da je najbolje za vas. Vi najbolje znate šta vas čini srećnim, i vreme je da prestanete da slušate tuđe savete i preporuke koje ne rezoniraju s vašim srcem. Živite svoj život na način koji vas ispunjava i sledite svoje snove, bez obzira na pritisak iz okoline.

DEVICA

Prošlost se vraća u vaš život, a vi ćete morati da razmislite o tome da li ste spremni za pomirenje sa osobom koja vam je mnogo značila. Postoji osećaj da je ta osoba promenjena, ali i vi biste možda trebali napraviti određene promene da biste uspeli zajedno. Važno je da budete otvoreni za komunikaciju i da razmotrite sve aspekte pre nego što donesete odluku o budućnosti te veze.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2