Do kraja oktobra, Vaga, znak kojim vlada boginja ljubavi, Venera, donosi poseban period harmonije, romantike, i ljubavi za sve znakove zodijaka

Do kraja oktobra, Vaga, znak kojim vlada boginja ljubavi, Venera, donosi poseban period harmonije, romantike, i ljubavi za sve znakove zodijaka

6. Oktobra 2024 0 By Luca

Do kraja oktobra, Vaga, znak kojim vlada boginja ljubavi, Venera, donosi poseban period harmonije, romantike, i ljubavi za sve znakove zodijaka. Venerina vladavina u Vagi naglašava lepotu, sklad, i emotivnu povezanost, ali takođe podstiče želju za stabilnošću u odnosima. Evo šta možete očekivati u njenoj vladavini:

OVAN

Ovo je vreme kada ćete osećati potrebu za emotivnim balansom. Možda ćete poželeti da izgladite nesuglasice s partnerom ili da unesete više strasti i romantike u vezu. Slobodni Ovnovi mogu privući nekoga ko je u potrazi za dugoročnom vezom. Važno je da budete otvoreni i da se usmerite na međusobno razumevanje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

BIK

Vladavina Venere, vaše vladajuće planete, donosi vam poseban osećaj mira i ljubavne sreće. Ovo je idealno vreme za produbljivanje veze sa partnerom ili za nove početke u ljubavi. Ukoliko ste u vezi, očekujte romantične trenutke i stabilnost. Slobodni Bikovi mogu očekivati susret s nekim ko će im pružiti osećaj sigurnosti.

BLIZANCI

Vaga vam donosi flert i društvenu energiju. Bićete šarmantni i privlačni, što će vam doneti brojne ljubavne prilike. Moguće je da ćete privući nekoga ko deli vaše vrednosti i intelektualne interese. Ovo je idealno vreme za zabavu i nova poznanstva, ali budite oprezni da ne ulazite u površne odnose bez dubljih osećanja.

RAK

Ljubavna energija Vage vam donosi mir i harmoniju u domu. Ovo je period kada ćete želeti da se povežete s voljenima i unesete više topline u svoje emotivne odnose. Ako ste u vezi, sada je pravi trenutak da radite na dubljoj povezanosti s partnerom. Slobodni Rakovi mogu privući nekoga ko deli slične emotivne vrednosti.

LAV

Venera u Vagi donosi vam mnogo pažnje i divljenja od drugih. Bićete privlačni i harizmatični, pa će se mnogi okretati prema vama. Važno je da se usmerite na kvalitetne odnose i da ne padnete pod uticaj površnih komplimenata. U postojećim vezama, sada je vreme za dublje razumevanje i zajedničke planove.

DEVICA

Ljubav dolazi u mirnijem, stabilnijem obliku. Vaga vam pomaže da pronađete balans između srca i uma. Ukoliko ste u vezi, ovo je period kada možete rešiti sve nesuglasice i uneti više harmonije u odnos. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu upoznati nekoga ko im pruža osećaj sigurnosti i podrške.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2