Rune sredinom oktobra za svaki znak zodijaka.

Rune sredinom oktobra za svaki znak zodijaka.

11. Oktobra 2024 0 By Luca

OVAN

Runa: Tiwaz
Tiwaz simbolizuje hrabrost, borbu i odlučnost. Sredinom oktobra ćete biti suočeni sa izazovima u poslu i ličnim odnosima, ali ćete iz tih borbi izaći jači. Ova runa vas poziva da ostanete usmereni na svoje ciljeve i ne odustajete, bez obzira na prepreke.

BIK

Runa: Fehu
Fehu predstavlja materijalnu dobit, obilje i stabilnost. Sredina oktobra donosi vam povoljne finansijske prilike ili uspeh na poslu. Takođe, može označavati i poboljšanje u vašim ljubavnim vezama, gde će stabilnost i sigurnost biti ključni.

BLIZANCI

Runa: Ansuz
Ansuz simbolizuje komunikaciju i mudrost. Sredinom oktobra ćete biti vođeni intuicijom i jasnim razmišljanjem. Ovo je vreme kada ćete moći jasno da izrazite svoje misli i ideje, što će doneti uspeh u poslovnim i emotivnim odnosima.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Runa: Berkana
Berkana je runa rasta, plodnosti i novog početka. Sredinom oktobra možete očekivati lični razvoj ili novu fazu u ljubavnom životu. Ova runa nosi energiju obnove, što znači da će se vaši odnosi i planovi razvijati u pozitivnom smeru.

LAV

Runa: Sowilo
Sowilo simbolizuje sunce, energiju i uspeh. Sredina oktobra donosi vam pobedu i sreću. Sve što započnete tokom ovog perioda biće obasjano pozitivnom energijom. Osećaćete se motivisano i puni energije za nove poduhvate.

DEVICA

Runa: Isa
Isa je runa zaleđenosti i stagnacije. Sredina oktobra može doneti osećaj usporenosti ili zastoja u nekim oblastima života. Ipak, ova runa vas podseća da je ponekad potrebno stati i razmisliti pre nego što krenete napred. Strpljenje će vam pomoći da donesete ispravne odluke.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2