Donosenje vaznih odluka ceka neke osobe,a nekome ce biti testirani osecaj za parvdu.

Donosenje vaznih odluka ceka neke osobe,a nekome ce biti testirani osecaj za parvdu.

20. Oktobra 2024 0 By Luca

Evo egipatskog horoskopa za naredne dane, prema tradicionalnim egipatskim bogovima koji vladaju različitim periodima godine:


AMON-RA (8. januar – 21. januar; 1. februar – 11. februar)

Amon-Ra simbolizuje mudrost i moć. Tokom narednih dana, osobe rođene u ovom znaku mogu očekivati prilike za donošenje važnih odluka. U poslu, vaš uticaj raste, a vaši predlozi će naići na podršku nadređenih. U ljubavi je važno da budete strpljivi i promišljeni – neki nesporazumi bi se mogli pojaviti, ali ćete ih rešiti mudrošću.


ANUBIS (9. maj – 27. maj; 29. jun – 13. jul)

Anubis, bog podzemlja, donosi vam period introspekcije. Sledeći dani mogu vam doneti emotivnu dubinu i preispitivanje odnosa u vašem životu. Pokušajte da se povežete sa svojim unutrašnjim osećanjima i sagledate situacije iz drugačijeg ugla. Takođe, poslovno vas očekuju promene koje mogu zahtevati dodatnu prilagodljivost.


BASTET (14. jul – 28. jul; 23. septembar – 27. septembar; 3. oktobar – 17. oktobar)

Za osobe pod zaštitom Bastet, boginje radosti i plodnosti, naredni dani donose radost i harmoniju. Energija vas vodi ka novim kreativnim poduhvatima. Ako ste u vezi, iskoristite priliku za produbljivanje odnosa kroz zajedničke aktivnosti. U finansijskom smislu, mogući su manji dobitci ili povoljna prilika za ulaganje.


GEB (12. februar – 29. februar; 20. avgust – 31. avgust)

Geb, bog zemlje, ukazuje da su pred vama dani stabilnosti i sigurnosti. Na poslovnom planu, vaše ideje će naići na plodno tlo i konačno ćete dobiti priznanje koje zaslužujete. U ljubavi, važno je da pokažete brižnost i pažnju prema partneru, jer mali gestovi mogu napraviti veliku razliku.


HORUS (20. april – 8. maj; 12. avgust – 19. avgust)

Osobe rođene pod zaštitom Horusa, boga neba, mogu očekivati promene u narednim danima. Vaš osećaj za pravdu i hrabrost biće testirani, posebno na poslu. U ljubavi, možda ćete biti suočeni sa nečim neočekivanim, ali to će vas samo ojačati. Ostanite verni svojim principima i sve će se završiti u vašu korist.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<


IZIDA (11. mart – 31. mart; 18. oktobar – 29. oktobar; 19. decembar – 31. decembar)

Rođeni pod zaštitom Izide, boginje magije i majčinstva, mogu očekivati harmoniju u ljubavi i porodici. Vaši odnosi će cvetati, a podrška voljenih biće vam od velike koristi. Poslovne prilike će se pojaviti, ali bićete u dilemi da li da ih prihvatite. Pratite svoju intuiciju – ona će vas voditi na pravi put.


KEPRER (1. mart – 10. mart; 27. septembar – 17. oktobar)

Osobe pod zaštitom Keprera, boga preobražaja, suočiće se sa periodom lične transformacije. Naredni dani donose vam promene koje mogu biti nepredviđene, ali će vas dugoročno izgraditi kao osobu. U ljubavi ćete morati da preispitate svoje emocije, dok na poslu može doći do prilike za novi početak ili promenu smera.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2