Mali horoskop za kraj oktobra i pocetak novembra.

Mali horoskop za kraj oktobra i pocetak novembra.

24. Oktobra 2024 0 By Luca

Ovan
Kraj oktobra donosi završetak važnih zadataka koji su vas iscrpljivali. Možda ćete osjetiti olakšanje nakon što uspješno riješite obaveze koje su vas opterećivale. Prvi dani novembra donose novu energiju i želju za akcijom. Ovo je idealno vrijeme za pokretanje novih projekata ili posvećivanje nečemu što vas dugo zanima. U ljubavi, situacija će biti stabilna, ali biste mogli osjetiti potrebu za više strasti ili promjena. Razgovarajte otvoreno s partnerom o vašim željama. Slobodni Ovnovi će biti puni energije i možda privuku nekoga ko im donosi uzbuđenje.

Bik
Finansijska situacija će se stabilizirati krajem oktobra, a može vam se ukazati prilika za dodatne prihode. Ako ste u vezi, posljednji dani oktobra donose vam mir i stabilnost, dok početak novembra donosi promjene. Možda ćete morati donijeti važnu odluku u ljubavnom životu, pogotovo ako osjećate da vaš odnos stagnira. Slobodni Bikovi bi mogli upoznati osobu koja ih privlači svojom stabilnošću i smirenošću. Obratite pažnju na svoje zdravlje, posebno na ishranu i odmor, jer je vaša energija u ovom periodu osjetljiva.

Blizanci
Kreativnost i inspiracija bit će u punom zamahu krajem oktobra. Na poslu ćete imati priliku da zablistate svojim idejama, a vaša sposobnost komunikacije može vam donijeti nove poslovne kontakte ili mogućnosti. Ljubavni život bi mogao biti nešto nestabilniji – ako ste u vezi, radite na boljoj komunikaciji s partnerom. Slobodni Blizanci bi mogli doživjeti neočekivan susret s osobom koja ih intrigira, a taj susret bi mogao postati početak nečeg ozbiljnog. Prvi dani novembra donose smirenje i bolju organizaciju u svim aspektima života.

Rak
Emotivno ćete biti osjetljivi krajem oktobra. Moguće je da ćete se suočiti s unutrašnjim dilemama ili nesigurnostima u vezi s ljubavnim ili porodičnim odnosima. Početak novembra donosi smirenje i stabilizaciju, naročito kroz iskren razgovor s voljenima. Posvetite vrijeme sebi i svom unutrašnjem miru – meditacija, šetnja ili provođenje vremena u prirodi mogu vam pomoći da obnovite energiju. Na poslovnom planu, prilike će se otvoriti, ali budite strpljivi pri donošenju važnih odluka.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Lav
Kraj oktobra donosi rješavanje nesuglasica u ljubavi. Ako ste imali napetosti s partnerom, sada je pravo vrijeme za otvoren razgovor. Početak novembra donosi novi talas pozitivne energije u vezi, a slobodni Lavovi bi mogli privući pažnju nekoga ko dijeli njihovu strastvenu prirodu. Na poslovnom planu, bićete u centru pažnje, a vaša odlučnost i energija donijet će vam napredak. Ipak, pazite da ne preopterećujete svoje tijelo – obratite pažnju na zdravlje, naročito na srce i cirkulaciju.

Djevica
Iscrpljenost bi mogla obilježiti kraj oktobra, posebno ako ste se previše posvetili poslu ili privatnim obavezama. Novembar donosi novi talas energije, ali je važno da prvo postavite granice i posvetite se sebi. U ljubavi, veza može zahtijevati više pažnje – partner može osjetiti distancu s vaše strane, pa radite na komunikaciji. Slobodne Djevice bi mogle osjetiti privlačnost prema nekome tko ih intelektualno stimulira. Na poslu, nove mogućnosti za rast će se otvoriti, ali obratite pažnju na detalje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2